Giriş Kayıt
Daniel Farrands

Daniel Farrands (54)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Daniel Farrands, 03 Eylül 1969 Providence, Rhode Island, ABD doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen.

Lanetli Ev (2009), Komşudaki Kız (2007), Never Sleep Again: The Elm Street Legacy (2010), Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1969
Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Dan Farrands
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 52 Suç Yönetmen
Senarist
4.3 123
2021 52 Gerilim Yönetmen
Senarist
Yapımcı
3.8 2,040
2020 51 Gerilim Yönetmen
Yapımcı
2.5 1,936
2019 50 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
2.9 4,467
2018 49 Korku Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.7 2,374
2017 48 Korku Yapımcı 4.8 15,680
2016 47 Korku Senarist 4.8 4,208
2015 46 Korku Yapımcı 4.8 221
2014 45 Korku 6.0 41,310
2013 44 Belgesel Çeşitli
Yönetmen
Senarist
8.5 2,733
2013 44 Korku    
2011 42 Dram Yapımcı 5.6 325
2010 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
Müzik
Çeşitli
8.6 5,239

Lanetli Ev
2009 40 Dram Yapımcı 5.8 65,472
2009 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
6.9 3,191

Komşudaki Kız
2007 38 Suç Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.5 29,696
2006 37 Belgesel 7.2 3,639
2006 Korku Senarist
Yapımcı
4.4 1,748

Cadılar Bayramı: Terör 25 yaşında
2006 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
7.4 1,972

Cadılar Bayramı 6: Ölüm Çığlığı
1995 26 Korku Senarist 4.7 42,392
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film