Giriş Kayıt
Madeleine Fant

Madeleine Fant


Yapım Yöneticisi

Madeleine Fant, yapım yöneticisi.

Elling (2001), Tekrar (2006), Binlerce Kez İyi Geceler (2013), The King's Choice (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Çeşitli 6.8 53
2016 Dram Çeşitli 7.2 5,762
2016 Komedi Çeşitli 6.3 90
2016 Aile Çeşitli 5.7 26
2016 Aile Çeşitli 5.6 41
2015 Dram Çeşitli 5.7 416

Aşk ve Tutku
2014 Dram Çeşitli 5.4 4,649
2014 Komedi Çeşitli 6.0 802
2014 Dram Çeşitli 6.3 628

Binlerce Kez İyi Geceler
2013 Dram Çeşitli 7.1 6,906
2012 Suç Çeşitli 6.1 786

Varg Veum - Ölüm Huzurdur
2012 Suç Çeşitli 6.2 841
2011 Komedi Çeşitli 5.5 382

Ben Yalnız Seyahat Ederim
2011 Dram Çeşitli 6.5 1,236

Mutlu, Mutlu
2010 Komedi Çeşitli 6.5 2,839
2010 Dram Çeşitli 5.4 240

Varg Veum - Tehlike İşareti
2010 Suç Çeşitli 6.2 1,076
2009 Dram Çeşitli 6.5 593
2009 Dram Çeşitli 6.6 196
2008 Komedi Çeşitli 5.6 4,148
2008 Dram Çeşitli 6.4 574
2008 Kısa Metraj Çeşitli 7.1 68

Varg Veum - Uyuyan Güzel
2008 Suç Çeşitli 6.5 1,568

Varg Veum - Acı Çiçekler
2007 Suç Çeşitli 6.4 1,967
2007 Suç Çeşitli 6.9 535

Tekrar
2006 Dram Çeşitli 7.4 8,806
2005 Komedi Çeşitli 5.7 774
2005 Komedi Çeşitli 6.3 1,214
2005 Aile Çeşitli 5.9 319
2005 Dram Çeşitli 5.3 448
2005 Aile Çeşitli 4.2 182
2003 Komedi Çeşitli 6.0 2,176

Dina - Lanetli Kadın
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 5,141
2001 Komedi Çeşitli 7.5 13,516
1999 Dram Çeşitli 6.4 362
1998 Dram Çeşitli 7.0 620
1996 Macera Çeşitli 5.6 974
1996 Biyografi Çeşitli 7.2 1,356
1995 Dram Çeşitli 4.5 926
1995 Komedi Çeşitli 5.9 135
1993 Komedi Çeşitli 6.6 1,083
1992 Dram Çeşitli 6.8 84
1992 Dram Çeşitli 5.4 230
1992 Aksiyon Çeşitli 5.2 281
1990 Aile Çeşitli 4.9 75
1990 Dram Çeşitli 6.9 126
1990 Macera Çeşitli 6.7 2,242
1989 Dram Çeşitli 6.5 251
1988 Aksiyon Çeşitli 4.9 110

Pathfinder
1987 Macera Çeşitli 7.2 4,574
1985 Aksiyon Çeşitli 6.9 1,888
1981 Komedi Çeşitli 6.4 600
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019