Giriş Kayıt
Michel Fabre

Michel Fabre


Senarist, Oyuncu

Michel Fabre, senarist, oyuncu.

Eti senin, kemigi benim (1976), Çilgin hayat (1978), Şamatacılar Sınıfı (1980), Çapkınlar Kralı (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Macera Senarist 6.4 385

Şamatacılar Sınıfı
1980 Komedi Senarist 6.5 2,901

Çilgin hayat
1978 Komedi Senarist 6.4 3,016

Eti senin, kemigi benim
1976 Komedi Senarist 7.3 8,790

Çapkınlar Kralı
1974 Komedi Senarist 6.5 1,048

5 Deli Pazarda
1973 Komedi Senarist 6.3 632
1969 Dram Senarist 7.0 441

Serseri Aşıklar
1960 Suç Oyuncu 7.9 65,329
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,139) The 100 (1,479) La casa de papel (1,322) Euphoria (1,121) Chernobyl (1,103) Legion (1,091) Mindhunter (1,073) Fear the Walking Dead (1,065) The Big Bang Theory (1,062) Big Little Lies (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019