Giriş Kayıt
Chris Evans

Chris Evans


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Chris Evans, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Yenilmezler (2012), Avengers: Endgame (2019), Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (2018), Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Cevans
8.7 (115 Oy)
  • Currently 174.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu 8.2 2,784

Acı Reçete
2023 Suç Oyuncu 6.2 1,912
2023 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.8 15,279
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 Aksiyon Oyuncu 6.5 240,286

Işıkyılı
2022 Animasyon Oyuncu 5.5 54,848

Gerçek Kahraman
2021 Aksiyon Oyuncu 7.1 428,268
2020 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 66,649

77. Altın Küre Ödülleri
2020 Komedi Oyuncu 7.0 218
2020 Aksiyon Oyuncu 8.5 433

Bıçaklar Çekildi
2019 Komedi Oyuncu 7.9 776,366
2019 Dram Oyuncu 6.5 15,583
2019 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,270,895

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Oyuncu 6.8 612,414
2019 Belgesel Oyuncu 7.7 319
2019 Müzik Oyuncu 5.5 1,511

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,207,987

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Oyuncu 7.4 721,647

Deha
2017 Dram Oyuncu 7.6 130,888
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,077

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 852,459
2016 Oyuncu 6.4 2,249

Marvel: Kaptan Amerika’nın 75. Yıldönümü
2016 Belgesel Oyuncu 7.3 406
2016 Komedi Oyuncu 7.1 1,008
2015 Belgesel Oyuncu 7.3 728

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 723,591

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 924,084
2015 Müzik Oyuncu 6.5 3,852

Gece Bitmeden
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
6.8 63,921

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.9 30,172

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 901,050

Marvel Stüdyoları: Bir Evreni Oluşturmak
2014 Belgesel
Oyuncu
7.2 1,773
2014 Komedi Oyuncu 7.1 19,059
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 941

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Oyuncu 6.8 726,546

Kar Küreyici
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 389,925
2013 Oyuncu    
2013 Oyuncu 7.2 3,327

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Oyuncu
7.4 13,213

Katil
2012 Biyografi Oyuncu 6.8 79,604
2012 Belgesel Oyuncu 7.0 38

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,462,077

Senden Önce
2011 Komedi Oyuncu 6.0 87,649

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 898,882
2011 Oyuncu 5.3 447

Adalet Peşinde
2011 Dram Oyuncu 6.8 24,871
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,380

Kaçaklar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 107,209

Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Aksiyon Oyuncu 7.6 466,370

Darbe
2009 Aksiyon Oyuncu 6.1 115,709
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,866

Kayıp Elmas
2008 Dram Oyuncu 5.8 2,830

Sokağın Kralları
2008 Aksiyon Oyuncu 6.8 121,068

Terra'yı Kurtarmak
2007 Animasyon Oyuncu 6.5 12,207

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 64,190

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Oyuncu 5.6 277,767

Gün Işığı
2007 Macera Oyuncu 7.2 268,127

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Oyuncu 6.2 69,346
2005 Belgesel Oyuncu 6.1 111
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 448
2005 Dram Oyuncu 6.4 24,782

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Oyuncu 5.7 344,352

Acımasız Hayatlar
2005 Dram Oyuncu 6.4 7,341

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 105,576
2004 Komedi Oyuncu 5.7 26,256
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,622
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,467
2002 Dram Oyuncu 7.1 136
2001 Komedi Oyuncu 5.8 116,266

Yeni Komşular
2000 Dram Oyuncu 4.7 510
1994 News Oyuncu 3.2 962
1981 News Oyuncu 3.6 2,777
1952 News Oyuncu 4.6 2,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film