Giriş Kayıt
Eric Etebari

Eric Etebari (54)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Eric Etebari, 05 Aralık 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, yönetmen asistanı.

Robot Köpek (2018), Beneath (2013), İskelet Adam (2004), Immortally Yours (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Eric 'Kaos' Etebari
Burcu: Yay
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 54 Dram Oyuncu 6.0 1,252
2021 52 Aksiyon Oyuncu 4.1 91
2020 51 Korku Oyuncu 4.6 2,705
2020 51 Aksiyon Oyuncu 6.8 79,815
2020 51 Korku Oyuncu 5.0 202
2020 51 Macera Yönetmen 3.2 136
2019 50 Komedi Oyuncu 5.0 117
2019 50 Macera Oyuncu 4.7 2,015

Gizli Takıntı
2019 50 Dram Oyuncu 4.5 24,202
2019 50 Aksiyon Oyuncu 5.1 82

Robot Köpek
2018 49 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,323
2018 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.5 403
2017 Macera Oyuncu 3.3 1,246
2017 48 Macera Oyuncu 3.5 328
2016 Suç Oyuncu 7.8 30,326
2016 47 Korku Oyuncu 4.2 1,425
2016 47 Biyografi Oyuncu 7.0 79,151
2016 47 Aksiyon Oyuncu 4.7 345
2016 47 Gerilim Oyuncu 5.3 476
2015 46 Dram Oyuncu 5.6 161
2015 46 Korku Oyuncu 3.9 609
2015 Suç Oyuncu 5.3 755
2015 46 Gerilim Oyuncu 2.6 617
2014 45 Dram Oyuncu 4.9 623
2014 Korku Oyuncu 4.0 444

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 45 Komedi Oyuncu 6.0 57,205
2014 45 Aksiyon Oyuncu 4.2 3,677
2014 45 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 44 Korku Oyuncu 5.4 4,741
2013 44 Suç Oyuncu 3.9 751
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 156
2013 44 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
7.5 14

Eski Dostlar
2012 43 Komedi Oyuncu 6.4 57,864
2012 43 Dram Oyuncu 5.1 314
2011 42 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen Asistanı
1.9 654
2011 42 Dram Oyuncu 3.7 147

Güneşin Karanlığında
2011 42 Suç Oyuncu 7.3 254,726
2010 41 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen
3.9 511
2009 40 Korku Oyuncu 2.2 765
2007 38 Aksiyon Oyuncu 4.3 438
2007 38 Suç Oyuncu 2.7 1,094

Ölüm Hattı
2004 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 105,674

İskelet Adam
2004 35 Aksiyon Oyuncu 2.1 2,102

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 299,170
2001 Fantastik Oyuncu 6.4 2,851
2000 31 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,351
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film