Giriş Kayıt
Carlos Espejel

Carlos Espejel (52)


Oyuncu

Carlos Espejel Leguizano, 21 Nisan 1972 Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu oyuncu.

¿Quién es quién? (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carlos Espejel Leguizano
Doğum Tarihi: 21 Nisan 1972
Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Diğer Bir İsmi: Carlitos | Carlitos Espejel
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 48 Komedi Oyuncu 5.1 310
2017 Biyografi Oyuncu 7.6 59

Cesur Horoz
2015 43 Animasyon Oyuncu 5.7 1,212
2015 Komedi Oyuncu 7.4 126
2014 Komedi Oyuncu 8.5 11
2013 Komedi Oyuncu 5.5 84
2010 38 Animasyon Oyuncu 6.0 117
1987 Romantik Oyuncu 6.9 206
1986 14 Dram Oyuncu 5.5 38
1985 Suç Oyuncu 6.0 293
1973 Aile Oyuncu 7.1 106
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film