Giriş Kayıt
Fredrik Eriksson

Fredrik Eriksson


Dublör, Oyuncu

Fredrik Eriksson, dublör, oyuncu.

Den tredje vågen (2003), The Invisible (2002), Johan Falk: Vapenbröder (2009), Karanlık Çökünce (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.6 2,248
2008 Suç Oyuncu 5.6 378

Karanlık Çökünce
2006 Dram Dublör
Oyuncu
7.4 1,634
2006 Suç Dublör 5.8 402
2005 Suç Dublör 6.0 574
2003 Aksiyon Dublör 6.3 3,413
2002 Dram Dublör 6.8 535
2002 Dram Dublör 6.3 191

The Invisible
2002 Dram Dublör 6.5 2,872
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019