Giriş Kayıt
Mike Epps

Mike Epps (53)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Michael Elliot Epps, 18 Kasım 1970 Hindistannapolis, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

2006 yılının Temmuz ayında Mechelle McCain ile evlendi. 11 yılın ardından 2017 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Dolemite Is My Name (2019), Süper Ot (2001), Gelecek Cuma (2000), Meet the Blacks (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Elliot Epps
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1970
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael E. Epps | Michael Epps | Mike Eps
Burcu: Akrep
Boyu: 1.87 m
7.5 (4 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu 3.7 34,695
2024 Komedi Oyuncu    

Ah Siz İnsanlar
2023 53 Komedi Oyuncu 5.6 3,889
2022 52 Komedi Oyuncu 5.7 743
2022 Dram Oyuncu 8.6 238
2022 Komedi Oyuncu 6.7 472
2022 52 Belgesel Oyuncu    
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 69
2021 51 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.1 2,295
2021 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.9 2,918
2019 49 Komedi Oyuncu 6.9 12,120
2019 49 Biyografi Oyuncu 7.2 64,917
2019 49 Dram Oyuncu 6.0 586
2019 49 Dram Oyuncu 7.3 21,939
2019 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.0 79
2019 Komedi Oyuncu 3.2 1,384
2019 49 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.3 1,952
2019 49 Belgesel Oyuncu 6.7 483

Drew Amca
2018 48 Komedi Oyuncu 5.8 15,718
2018 Aksiyon Oyuncu 4.8 120
2018 48 Komedi Oyuncu
Yapımcı
3.7 1,040

Öldürme Arzusu
2018 48 Aksiyon Oyuncu 6.3 76,403
2018 48 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.8 2,437
2018 48 Aksiyon Oyuncu 5.3 13,349
2017 47 Komedi Oyuncu 5.1 2,268
2017 Belgesel Oyuncu 6.6 1,198
2017 47 Komedi Oyuncu 6.2 40,435
2016 46 Belgesel Oyuncu 6.8 556

Siyahın Elli Tonu
2016 46 Komedi Oyuncu 3.5 23,206
2016 Komedi Oyuncu 4.7 1,122
2016 46 Biyografi Oyuncu 5.4 3,051

Vadeli Hayat
2016 46 Suç Oyuncu 5.6 8,633
2016 46 Komedi Oyuncu
Yapımcı
4.8 37,866
2016 46 Komedi Oyuncu 5.7 47
2015 45 Komedi Oyuncu 4.5 320
2015 45 Dram Oyuncu 5.7 1,273
2015 45 Biyografi Oyuncu 6.7 4,783
2014 Dram Oyuncu 7.2 2,554
2014 44 Komedi Oyuncu 4.6 1,956
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145

Felekten Bir Gece 3
2013 43 Komedi Oyuncu 5.8 335,001

Pişmanlık
2013 43 Korku Oyuncu 4.9 2,803
2013 43 Belgesel Oyuncu 7.3 1,722
2012 42 Dram Oyuncu 5.7 6,655
2012 42 Komedi Oyuncu 4.4 9,381
2011 41 Komedi Oyuncu 5.7 11,521
2011 41 Komedi Oyuncu 5.5 1,759
2011 Oyuncu 7.0 101
2010 40 Aksiyon Oyuncu 6.4 111,981
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,368
2010 40 Komedi Oyuncu 5.1 11,541
2010 40 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.7 116
2009 39 Komedi Oyuncu 5.1 1,724

Felekten bir Gece
2009 39 Komedi Oyuncu 7.7 844,607
2009 39 Aksiyon Oyuncu 5.7 11,125

Çılgın Dostlar 2
2008 38 Animasyon Oyuncu 5.5 26,422
2008 38 Komedi Oyuncu 6.4 11,696
2008 38 Aksiyon Oyuncu 6.4 511,198

Eve Hoş Geldin
2008 38 Komedi Oyuncu 5.5 15,670

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 205,342
2007 37 Komedi Oyuncu 5.9 6,008

Konuş Benimle
2007 37 Biyografi Oyuncu 7.3 10,268
2007 Komedi Oyuncu 6.1 4,757

Aşk İçin Değer
2006 36 Komedi Oyuncu 6.6 14,447
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442
2005 35 Komedi Oyuncu 6.2 7,827

Bak Kim Gelmiş
2005 35 Komedi Oyuncu 5.9 45,722
2005 35 Komedi Oyuncu
Yapımcı
3.5 7,571

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 209,786

Tatlı Sahtekar
2003 33 Komedi Oyuncu 5.6 7,611

Herkes Onun Peşinde
2003 33 Komedi Oyuncu 5.2 20,862
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,403

Bir Sonraki Cuma
2002 32 Komedi Oyuncu 5.8 30,175

Herşey Parayla Güzel
2002 32 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.8 15,628

Süper Ot
2001 31 Komedi Oyuncu 6.2 61,711
2001 31 Komedi Oyuncu 4.7 47,369

Büyük Yem
2000 30 Aksiyon Oyuncu 5.7 13,182
2000 30 Komedi Oyuncu 4.7 3,693

Gelecek Cuma
2000 30 Komedi Oyuncu 6.1 44,034
1997 27 Dram Oyuncu 5.5 1,797
1996 News Oyuncu 3.2 919
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,929
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024