Giriş Kayıt
Ildikó Enyedi

Ildikó Enyedi (68)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Ildikó Enyedi, 15 Kasım 1955 Budapest, Macaristan doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı.

Beden ve Ruh (2017), Terápia (2012), Bir Evlilik Hikâyesi (2021), Benim 20. Yüzyılım (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Kasım 1955
Doğum Yeri: Budapest, Macaristan
Burcu: Akrep
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Evlilik Hikâyesi
2021 66 Dram Yönetmen
Senarist
6.2 2,860
2017 Oyuncu    

Beden ve Ruh
2017 62 Dram Senarist
Yönetmen
7.5 30,064
2012 Dram Yönetmen 8.7 2,303
2008 53 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.1 41
1999 44 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 865
1997 42 Dram Yönetmen
Senarist
6.4 195
1994 39 Dram Senarist
Yönetmen
6.2 281
1991 News Oyuncu 7.0 338

Benim 20. Yüzyılım
1989 34 Komedi Senarist
Yönetmen
7.0 2,026
1987 32 Dram Yönetmen
Senarist
5.1 21
1986 31 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
   
1979 24 Kısa Metraj Yönetmen
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film