Giriş Kayıt
Roy Engel

Roy Engel (67)


Oyuncu

Roy Engel, 13 Eylül 1913 Missouri, ABD doğumlu oyuncu.

The Man from Planet X (1951), The Naked Dawn (1955), (1972) Silent Running (1972), (1964) Las Vegas'ta Aşk (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Roy Engel, 29 Aralık 1980 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1913
Ölüm Tarihi: 29 Aralık 1980
Doğum Yeri: Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Roy Engels | Roy Engle
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 64 Biyografi Oyuncu 6.6 677
1977 64 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 6,229
1975 62 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,300
1973 60 Aile Oyuncu 6.0 648

Hava Korsanı
1972 59 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,359
1972 59 Dram Oyuncu 6.4 561
1972 59 Macera Oyuncu 6.6 31,617
1972 Suç Oyuncu 6.8 1,241
1971 58 Dram Oyuncu 6.1 2,678
1971 58 Korku Oyuncu 2.8 908

Kanun adami
1971 58 Western Oyuncu 7.0 6,012

Parayı Al Ve Kaç
1969 56 Komedi Oyuncu 7.2 31,554
1968 Western Oyuncu 7.1 425
1967 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,335

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Oyuncu 7.9 11,641
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,396
1965 Aksiyon Oyuncu 8.1 6,569
1964 51 Biyografi Oyuncu 6.5 867

Las Vegas'ta Aşk
1964 51 Komedi Oyuncu 6.3 9,298

Çılgın Dünya
1963 50 Aksiyon Oyuncu 7.5 46,408
1962 Western Oyuncu 7.6 3,192
1962 49 Komedi Oyuncu 6.1 1,736
1962 49 Komedi Oyuncu 5.6 1,032
1961 48 Macera Oyuncu 5.7 843
1961 48 Komedi Oyuncu 6.3 1,903

Spartaküs
1960 47 Macera Oyuncu 7.9 143,824
1960 Komedi Oyuncu 8.4 17,164

Son Sürat Cehennem
1960 47 Western Oyuncu 6.6 1,249
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,127
1959 Dram Oyuncu 7.9 4,667
1959 Komedi Oyuncu 7.6 338

Silahlı Takip
1958 45 Suç Oyuncu 6.3 877
1958 45 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 109
1958 45 Dram Oyuncu 7.2 7,415
1958 45 Western Oyuncu 6.8 2,784
1958 45 Korku Oyuncu 5.8 1,264
1957 Western Oyuncu 8.4 3,364
1957 Aksiyon Oyuncu 7.9 338
1957 Western Oyuncu 7.5 302
1957 Aksiyon Oyuncu 8.0 3,648
1957 Suç Oyuncu 8.3 11,993
1957 Western Oyuncu 7.5 3,786
1957 44 Suç Oyuncu 6.2 110
1957 44 Dram Oyuncu 7.2 1,585
1957 44 Korku Oyuncu 6.1 2,287
1957 Dram Oyuncu 8.4 207
1956 43 Suç Oyuncu 4.4 3,171
1956 43 Western Oyuncu 6.3 1,587
1956 43 Dram Oyuncu 6.7 1,733
1956 Dram Oyuncu 7.5 591
1956 43 Dram Oyuncu 6.3 702
1956 43 Suç Oyuncu 6.1 430
1955 42 Suç Oyuncu 6.6 713
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,849

Denizin İçinden
1955 42 Fantastik Oyuncu 5.9 6,401
1955 42 Biyografi Oyuncu 7.1 4,772
1955 42 Kara Film Oyuncu 6.0 1,240
1955 42 Western Oyuncu 6.1 600

İhtiras Halkası
1954 41 Dram Oyuncu 7.4 4,637
1954 Macera Oyuncu 6.5 3,839
1954 41 Suç Oyuncu 6.8 7,430
1954 41 Korku Oyuncu 6.5 2,219
1954 41 Aksiyon Oyuncu 5.8 590
1954 41 Aksiyon Oyuncu 5.7 924
1953 40 Komedi Oyuncu 6.5 1,060

Devler Âlemi
1953 40 Macera Oyuncu 6.6 8,774

Asrî Âşıklar
1953 40 Komedi Oyuncu 7.4 12,652
1953 40 Suç Oyuncu 6.3 521
1953 40 Komedi Oyuncu 6.0 470
1953 40 Dram Oyuncu 6.5 1,343
1953 40 Kara Film Oyuncu 6.1 659

Sihirli Kılıç
1953 40 Macera Oyuncu 5.6 851
1953 40 Suç Oyuncu 6.1 474
1953 40 Dram Oyuncu 6.4 615
1953 40 Dram Oyuncu 6.2 609

Son Ümit
1953 40 Dram Oyuncu 6.8 1,352
1953 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 1,935
1953 40 Aksiyon Oyuncu 5.8 137

Sevimli Kumarbaz
1953 40 Macera Oyuncu 6.7 842
1952 39 Dram Oyuncu 7.1 347
1952 39 Komedi Oyuncu 6.5 234
1952 39 Korku Oyuncu 6.3 1,651
1952 39 Komedi Oyuncu 6.6 368
1952 39 Dram Oyuncu 6.1 310
1952 39 Suç Oyuncu 6.1 112
1952 39 Aksiyon Oyuncu 5.1 485
1952 39 Suç Oyuncu 6.6 679
1952 39 Dram Oyuncu 6.6 314
1952 39 Suç Oyuncu 6.6 577
1952 39 Biyografi Oyuncu 6.9 2,103
1952 Western Oyuncu 7.5 1,079
1951 38 Macera Oyuncu 6.4 789
1951 38 Dram Oyuncu 7.2 889
1951 38 Suç Oyuncu 7.2 60
1951 38 Macera Oyuncu 6.0 81

Dünyanın Durduğu Gün
1951 38 Dram Oyuncu 7.7 86,083
1951 38 Oyuncu 7.0 794

Trendeki Yabancı
1951 38 Suç Oyuncu 7.9 141,575
1951 38 Dram Oyuncu 6.1 972
1951 38 Korku Oyuncu 5.7 3,114
1951 38 Dram Oyuncu 6.8 2,379
1950 37 Dram Oyuncu 6.4 1,831
1950 37 Western Oyuncu 6.2 274
1950 37 Suç Oyuncu 6.7 1,845
1950 37 Kara Film Oyuncu 7.1 745
1950 37 Gerilim Oyuncu 3.6 623
1949 36 Dram Oyuncu 7.2 13,161
1949 36 Komedi Oyuncu 6.0 303
1943 30 Müzikal Oyuncu 5.1 403
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film