Giriş Kayıt
Ouassini Embarek

Ouassini Embarek


Oyuncu

Ouassini Embarek, oyuncu.

Hırsız (2002), Hemen Şimdi (2004), (2000) Baise-moi (2000), (2020) The Eddy (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 5.3 46
2022 Aksiyon Oyuncu 6.8 249
2020 Dram Oyuncu 7.2 3,280
2019 Kısa Metraj Oyuncu    
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 8
2012 Dram Oyuncu 5.6 246

Hemen Şimdi
2004 Suç Oyuncu 6.5 1,071
2004 Dram Oyuncu 6.5 4,394

Güneşe Suikast
2003 Dram Oyuncu 6.6 162

Futbol Sevdası
2002 Komedi Oyuncu 4.4 1,196

Hırsız
2002 Suç Oyuncu 6.5 10,922
2001 Komedi Oyuncu 5.9 121
2000 Suç Oyuncu 4.4 18,606
2000 Suç Oyuncu 6.3 746
2000 Dram Oyuncu 6.5 429

Leyleğin Çocukları
1999 Oyuncu 6.4 469
1997 Suç Oyuncu 6.0 131
1996 Dram Oyuncu 5.7 1,229
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film