Giriş Kayıt
Eric Elmosnino

Eric Elmosnino (60)


Oyuncu

Eric Elmosnino, 02 Mayıs 1964 Suresnes, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu oyuncu.

Hayatımın Şarkısı (2014), Gainsbourg (Vie héroïque) (2010), La guerre des boutons (2011), Gökten Bir Uydu Düştü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1964
Doğum Yeri: Suresnes, Hauts-de-Seine, Fransa
Diğer Bir İsmi: Eric El Mosnino
Burcu: Boğa
5.0 (3 Oy)
  • Currently 100/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 58 Komedi Oyuncu 5.0 69
2021 57 Dram Oyuncu 6.8 16

Hayat Okulu
2017 53 Oyuncu 6.9 1,919
2017 53 Komedi Oyuncu 5.8 324
2017 53 Oyuncu 6.3 320
2017 53 Komedi Oyuncu 4.9 1,712
2016 Oyuncu 6.7 107
2016 News Oyuncu 6.4 148
2015 51 Komedi Oyuncu 5.5 516

Hayatımın Şarkısı
2014 50 Komedi Oyuncu 7.3 29,836

Yatak Dersleri
2014 50 Komedi Oyuncu 4.6 667
2013 49 Komedi Oyuncu 5.5 470
2013 49 Komedi Oyuncu 4.7 338

It Happened In Saint Tropez
2013 49 Komedi Oyuncu 5.4 1,142
2012 48 Dram Oyuncu 4.9 88
2012 48 Komedi Oyuncu 5.9 444
2011 47 Oyuncu 6.3 60

Gökten Bir Uydu Düştü
2011 47 Komedi Oyuncu 6.4 2,111
2011 47 Macera Oyuncu 6.4 2,169
2011 47 Dram Oyuncu 4.8 438
2011 47 Dram Oyuncu 5.8 110
2011 47 Animasyon Oyuncu 7.1 3,763
2011 47 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 108
2010 46 Dram Oyuncu 4.0 44
2010 46 Biyografi Oyuncu 6.9 10,305
2009 45 Komedi Oyuncu 5.9 850

Çocuklarımın Babası
2009 45 Dram Oyuncu 6.8 2,854

Yaz Saati
2008 44 Dram Oyuncu 7.1 8,167

Aktrisler
2007 43 Komedi Oyuncu 5.7 783
2005 41 Komedi Oyuncu 5.9 384
2003 39 Dram Oyuncu 6.0 100
2001 37 Komedi Oyuncu 6.3 610
1998 34 Dram Oyuncu 6.8 1,976
1996 32 Komedi Oyuncu 7.1 4,036
1994 30 Dram Oyuncu 6.9 2,073
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
1992 28 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 90
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024