Giriş Kayıt
Gad Elmaleh

Gad Elmaleh (53)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Gad Elmaleh, 19 Nisan 1971 Casablanca, Morocco doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

Zengin Avcısı (2006), Günlerin Köpüğü (2013), Dublör (2006), 1942 Yazı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Nisan 1971
Doğum Yeri: Casablanca, Morocco
Diğer Bir İsmi: Gab
Burcu: Koç
Boyu: 1.77 m
9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 52 Komedi Oyuncu    
2022 51 Komedi Yönetmen
Oyuncu
   
2021 50 Komedi Oyuncu 5.9 86
2019 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.8 3,149
2016 News Oyuncu 6.4 148
2016 Komedi Oyuncu 6.6 7,201
2016 45 Komedi Oyuncu 4.8 1,896
2015 44 Komedi Oyuncu 6.9 2,681
2014 43 Dram Oyuncu 6.7 2,039

Günlerin Köpüğü
2013 42 Komedi Oyuncu 6.5 16,738

Kapital
2012 41 Dram Oyuncu 6.5 5,590

Mutluluk Asla Yalnız Gelmez
2012 41 Komedi Oyuncu 6.5 5,555
2012 41 Komedi Oyuncu 5.4 3,894

Diktatör
2012 41 Komedi Oyuncu 6.4 335,935

Jack ve Jill
2011 40 Komedi Oyuncu 3.3 90,613

TenTen'in Maceraları
2011 40 Animasyon Oyuncu 7.3 243,650

Paris'te Gece Yarısı
2011 40 Komedi Oyuncu 7.6 450,663

Paris'te Çılgın Macera
2011 40 Animasyon Oyuncu 6.7 22,713

1942 Yazı
2010 39 Dram Oyuncu 7.1 9,390
2009 38 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
3.4 1,667

Zengin Avcısı
2006 35 Komedi Oyuncu 7.0 33,233

Dublör
2006 35 Komedi Oyuncu 6.6 11,041

The 11 Commandments
2004 33 Komedi Oyuncu 4.6 2,603
2003 32 Komedi Oyuncu 5.3 1,548

Gönül Çelen
2003 32 Komedi Senarist
Oyuncu
4.7 2,450
2002 31 Komedi Oyuncu 6.3 243
2001 30 Komedi Oyuncu 6.3 3,740

Hayat Treni
1998 27 Komedi Oyuncu 7.6 9,600
1998 27 Komedi Oyuncu 6.1 758
1996 25 Komedi Oyuncu 5.9 314
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film