Giriş Kayıt
Aunjanue Ellis-Taylor

Aunjanue Ellis-Taylor


Oyuncu, Yapımcı

Aunjanue Ellis-Taylor, oyuncu, yapımcı.

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar (2021), Onurlu Bir Adam (2000), Quantico (2015), Lovecraft Country (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

9.8 (5 Oy)
  • Currently 196/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 7.0 11,040
2023 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.5 229
2023 Suç Oyuncu 8.7 781
2022 Suç Oyuncu 6.7 1,181
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar
2021 Biyografi Oyuncu 7.5 133,450
2020 Dram Oyuncu 7.1 46,923
2020 Dram Oyuncu 8.6 49
2019 Dram Oyuncu 7.4 1,764

71. Primetime Emmy Ödülleri
2019 News Oyuncu 6.1 71
2019 Biyografi Oyuncu 8.8 136,412

Sokağın Dili Olsa
2018 Suç Oyuncu 7.1 52,167
2018 Dram Oyuncu 6.1 17,428

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6.5 21,755
2015 Dram Oyuncu 7.8 2,254
2015 Suç Oyuncu 6.7 63,648
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 25,978
2014 Dram Oyuncu 7.0 437
2012 Gizem Oyuncu 6.6 1,274
2012 Aksiyon Oyuncu 6.9 9,650

Duyguların Rengi
2011 Dram Oyuncu 8.1 488,907
2011 Dram Oyuncu 5.2 141

Kiracı
2011 Dram Oyuncu 5.3 29,511
2011 Aksiyon Oyuncu 4.7 7,043
2010 Dram Oyuncu 7.2 64
2009 Suç Oyuncu 6.8 57,130

Metrodan Kaçış
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 207,010
2009 Dram Oyuncu 7.5 15,619
2009 Komedi Oyuncu 4.6 4,749
2009 Dram Oyuncu 5.3 208

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Oyuncu 6.6 99,480
2009 Biyografi Oyuncu 6.7 45,864

Ekspres
2008 Biyografi Oyuncu 7.2 22,786
2008 Dram Oyuncu 7.9 258,851
2008 Suç Oyuncu 8.2 198,753
2007 Dram Oyuncu 5.3 693

Kayıp Yasamlar
2006 Suç Oyuncu 5.2 17,124
2006 Dram Oyuncu 6.9 1,202
2006 Suç Oyuncu 7.8 1,660
2005 Dram Oyuncu 7.4 225
2004 Biyografi Oyuncu 7.7 156,540
2004 Dram Oyuncu 7.1 1,258
2002 Aksiyon Oyuncu 5.9 36,137
2002 Suç Oyuncu 7.9 206
2001 Komedi Oyuncu 6.7 7,614
2001 Suç Oyuncu 5.8 8,105

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Oyuncu 7.2 124,483
2000 Dram Oyuncu 6.3 1,911
2000 Dram Oyuncu 6.0 152
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 11,327

Dünya Haritası
1999 Dram Oyuncu 6.5 4,598
1999 Suç Oyuncu 6.2 7,078

Kasabada Aşk
1998 Dram Oyuncu 6.1 2,491
1997 Suç Oyuncu 7.7 10,326
1996 Komedi Oyuncu 6.4 815
1994 News Oyuncu 3.2 949
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024