Giriş Kayıt
Madeline Elder

Madeline Elder


Oyuncu

Madeline Elder, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Olur
2009 Dram Oyuncu 5.6 29,062
2005 Suç Oyuncu 6.9 419
2001 Gerilim Oyuncu 5.4 653
1999 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,690
1999 Dram Oyuncu 6.3 302
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,341) Mindhunter (1,732) The 100 (1,665) La casa de papel (1,525) Preacher (1,464) Legion (1,454) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,090) The Big Bang Theory (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019