Giriş Kayıt
Hanan Turk

Hanan Turk (49)


Oyuncu

Hanan Hassan Mohamed Abd El-Karim, 07 Mart 1975 Cairo, Mısır doğumlu oyuncu.

Tito (2004), El-Maslaha (2012), Ahla al awkat (2004), (2001) Sessizlik Lütfen, Çekim Var (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hanan Hassan Mohamed Abd El-Karim
Doğum Tarihi: 07 Mart 1975
Doğum Yeri: Cairo, Mısır
Diğer Bir İsmi: Hanane Turk
Takma İsmi: Nona
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,743
2005 30 Dram Oyuncu 6.1 321
2004 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,642
2004 29 Dram Oyuncu 6.7 1,448

Sessizlik Lütfen, Çekim Var
2001 26 Komedi Oyuncu 5.0 613
1999 24 Dram Oyuncu 5.0 172
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film