Giriş Kayıt
Ludovico Einaudi

Ludovico Einaudi (68)


Müzisyen, Müzisyen

Ludovico Einaudi, 23 Kasım 1955 Turin, İtalya doğumlu müzisyen, müzisyen.

Can Dostum (2011), Nomadland (2020), Burası İngiltere (2006), Baba (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Kasım 1955
Doğum Yeri: Turin, İtalya
Burcu: Yay
Web Sitesi:
10.0 (9 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baba
2020 65 Dram Müzik 8.3 40,815
2020 65 Dram Müzik 7.3 184,522
2019 64 Suç Müzik 6.6 472

Son Umut
2014 59 Dram Müzik 7.0 78,150

Hayatımın Şansı
2014 59 Komedi Müzik 6.7 17,356

Can Dostum
2011 56 Biyografi Müzik 8.5 933,970
2010 55 Dram Müzik 6.3 661
2010 Dram Müzik 8.3 14,557
2009 Belgesel Müzik 7.1 508

Burası İngiltere
2006 51 Suç Müzik 7.7 129,030

İhtirasın Bedeli
2004 49 Dram Müzik 6.2 960

Doktor Jivago
2002 47 Dram Müzik 7.3 5,474
2001 46 Dram Müzik 6.6 104
2001 46 Dram Müzik 7.0 888
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film