Giriş Kayıt
Michael Egizi

Michael Egizi


Müzisyen

Michael Egizi, müzisyen.

Dr. Phil (2002), Entertainment Tonight (1981), The Talk (2010), Rachael Ray (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Egizi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Talk-Show Müzik 3.2 2,369
2008 Talk-Show Müzik    
2006 Talk-Show Müzik 4.3 1,164
2002 Dram Müzik 3.8 4,250
1994 News Müzik 3.2 957

Gece Çocukları
1989 Suç Müzik 5.1 85
1988 Belgesel Müzik 4.0 806
1981 News Müzik 3.6 2,763
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024