Giriş Kayıt
Ertem Eğilmez

Ertem Eğilmez (60)


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Ertem Eğilmez, 18 Şubat 1929 Trabzon, Türkiye doğumlu yapımcı, yönetmen, senarist.

Hababam Sınıfı (1975), Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı (1976), Tosun Paşa (1976), Süt Kardeşler (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Ertem Eğilmez, 21 Eylül 1989 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Şubat 1929
Ölüm Tarihi: 21 Eylül 1989
Doğum Yeri: Trabzon, Türkiye
Burcu: Kova
9.5 (77 Oy)
  • Currently 189.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 59 Komedi Yönetmen 8.0 8,403
1986 57 Komedi Senarist
Yapımcı
7.5 4,628
1985 56 Komedi Yönetmen 6.9 1,719
1984 55 Komedi Yönetmen 8.1 7,485
1983 54 Komedi Yapımcı 7.9 6,824
1981 52 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.3 6,273
1980 51 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.6 7,430
1979 50 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.9 2,736
1979 50 Dram Yapımcı 6.9 226
1978 49 Komedi Yapımcı 8.7 17,381
1978 49 Aile Yapımcı 7.5 3,894
1978 49 Komedi Yapımcı 7.3 9,067
1978 49 Komedi Yapımcı 8.7 11,971
1977 48 Macera Yönetmen
Yapımcı
8.6 18,860
1977 48 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.7 20,896
1977 48 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.7 18,779
1977 48 Komedi Yapımcı 8.5 21,456
1977 48 Macera Yapımcı 5.6 226
1977 48 Yapımcı 7.0 291
1977 48 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.4 7,703
1976 47 Komedi Yapımcı 8.9 24,640
1976 47 Komedi Yönetmen
Yapımcı
8.9 24,673
1976 47 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.8 21,103
1976 47 Dram Yapımcı 8.0 3,847
1976 47 Romantik Yapımcı 6.6 1,011
1975 46 Komedi Yapımcı
Yönetmen
9.2 43,053
1975 46 Komedi Yapımcı 8.4 7,349
1975 46 Komedi Yapımcı 7.6 4,820
1975 46 Komedi Yapımcı 6.9 2,484
1974 45 Macera Senarist
Yapımcı
7.4 6,515
1974 45 Dram Yapımcı 6.2 622
1974 45 Macera Yönetmen
Yapımcı
8.3 11,861
1974 45 Komedi Senarist
Yönetmen
Yapımcı
7.8 9,692
1974 45 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.9 7,957
1974 45 Dram Yapımcı 6.7 542
1974 45 Dram Yapımcı 6.3 218
1973 44 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.2 3,285
1973 44 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.1 2,451
1973 44 Dram Yönetmen
Yapımcı
8.6 10,287
1973 44 Macera Yapımcı 6.3 1,678
1973 44 Macera Yapımcı 6.6 1,433
1973 44 Dram Yapımcı 5.4 166
1972 43 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.1 2,846
1972 43 Aksiyon Yapımcı 5.6 280
1972 43 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.7 1,741
1971 42 Aile Yapımcı 5.8 912
1971 42 Macera Yapımcı 6.4 2,388
1971 42 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.1 258
1971 42 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.0 560
1971 42 Yönetmen 5.6 284
1971 42 Yapımcı 6.2 252
1970 41 Macera Yapımcı 6.4 1,539
1970 41 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.2 131
1970 41 Dram Yapımcı 6.0 410
1970 41 Dram Yapımcı 6.4 54
1970 41 Dram Yapımcı 5.3 155
1970 41 Romantik Yönetmen 5.3 145
1970 41 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.3 98
1969 40 Dram Yapımcı 5.2 502
1969 40 Dram Senarist
Yönetmen
6.4 232
1969 40 Komedi, Dram Yapımcı 6.7 168
1969 40 Dram Yapımcı 6.3 19
1969 40 Macera Yapımcı 6.8 55
1969 40 Dram Yapımcı 6.3 12
1969 40 Dram Yapımcı 5.8 10
1968 39 Western Yapımcı 5.9 100
1968 39 Macera Yönetmen
Yapımcı
6.8 76
1968 39 Aksiyon Yapımcı 6.2 46
1968 39 Romantik Yönetmen
Yapımcı
6.0 32
1968 39 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.6 67
1968 39 Dram Yapımcı 6.0 13
1968 39 Dram Yapımcı 5.9 18
1967 38 Dram Yönetmen 5.6 37
1967 38 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.6 51
1967 38 Dram Yapımcı 5.8 28
1967 38 Macera Yapımcı 5.2 23
1967 38 Macera Yapımcı 6.6 20
1967 38 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.7 35
1967 38 Romantik Yönetmen
Yapımcı
5.6 39
1966 37 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.5 273
1966 37 Dram Senarist
Yapımcı
6.5 69
1966 37 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.6 201
1966 37 Dram Yapımcı 6.0 23
1966 37 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.1 41
1966 37 Romantik Yapımcı 5.2 36
1966 37 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.2 14
1966 37 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.7 23
1965 36 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.2 140
1965 36 Komedi Yönetmen 6.4 123
1965 36 Komedi Yapımcı 5.5 49
1965 36 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.7 50
1965 36 Dram Yapımcı 6.8 288
1964 35 Romantik Yapımcı 5.4 119
1964 35 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.9 61
1964 35 Komedi Yapımcı 5.9 58
1963 34 Macera Yapımcı 7.1 108
1962 33 Dram Yapımcı 4.8 26
1962 33 Romantik Yapımcı 7.1 68
1962 33 Dram Yapımcı 6.6 242
1961 32 Macera Yapımcı 5.2 34
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film