Giriş Kayıt
Richard Egan

Richard Egan


Oyuncu

Richard Egan, 29 Temmuz 1921 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu.

1958 yılının Haziran ayında Patricia Hardy ile evlendi. 29 yılın ardından 1987 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 5 çocukları oldu.

Pollyanna (1960), 300 Sparta'lı Kahraman (1962), Umutsuz Aşk (1956), Yaz Âşıkları (1959) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1921
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Richard Eagan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 56 Aksiyon Oyuncu 5.4 511
1976 Western Oyuncu 7.1 242
1973 Oyuncu 7.5 1,040
1970 49 Korku Oyuncu 5.6 859

Büyük Şampiyon
1969 48 Dram Oyuncu 6.3 5,011
1969 48 Gerilim Oyuncu 4.3 753
1963 Western Oyuncu 7.5 25

300 Sparta'lı Kahraman
1962 41 Macera Oyuncu 6.5 7,326
1960 39 Oyuncu 5.4 811
1960 39 Dram Oyuncu 7.4 10,614

Yaz Âşıkları
1959 38 Dram Oyuncu 6.9 3,488
1959 38 Dram Oyuncu 6.3 644

Avcılar
1958 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,523
1957 Komedi Oyuncu 7.7 258

Umutsuz Aşk
1956 35 Western Oyuncu 6.2 4,339
1956 35 Dram Oyuncu 6.5 627
1956 35 Dram Oyuncu 6.4 853
1955 34 Macera Oyuncu 6.0 807

Soyguncular
1955 34 Suç Oyuncu 6.9 2,596
1955 34 Macera Oyuncu 5.9 516
1955 34 Dram Oyuncu 6.2 142
1955 34 Macera Oyuncu 5.3 1,031
1954 33 Dram Oyuncu 5.4 1,510

Kaplanların Pençesinde
1954 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,991
1953 32 Komedi Oyuncu 6.5 417
1953 32 Dram Oyuncu 6.7 914
1953 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 332
1953 32 Kara Film Oyuncu 6.8 1,655
1952 31 Macera Oyuncu 6.0 1,557
1952 31 Dram Oyuncu 5.8 735
1952 31 Suç Oyuncu 6.2 514
1952 31 Western Oyuncu 5.8 377
1952 31 Western Oyuncu 6.3 682
1951 30 Macera Oyuncu 5.6 303
1951 30 Dram Oyuncu 7.3 895
1951 30 Suç Oyuncu 6.7 742
1950 29 Suç Oyuncu 6.7 732
1950 29 Dram Oyuncu 6.4 1,644
1950 29 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,235
1950 29 Western Oyuncu 6.1 255
1950 29 Western Oyuncu 5.7 182
1950 29 Dram Oyuncu 7.2 3,154
1949 28 Suç Oyuncu 6.6 189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023