Giriş Kayıt
David Innes Edwards

David Innes Edwards


Yönetmen

David Innes Edwards, yönetmen.

Holby City (1999), Murder in Suburbia (2004), (2006) Waterloo Road (2006), (1986) Casualty (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj Yönetmen    
2012 Dram Yönetmen 7.4 65
2009 Dram Yönetmen 4.3 210
2006 Dram Yönetmen 7.1 3,913
2005 Dram Yönetmen 7.5 403
2004 Suç Yönetmen 7.1 1,722
2003 Komedi Yönetmen 8.0 8,761
1999 Dram Yönetmen 5.8 2,621
1986 Dram Yönetmen 6.1 3,687
1985 Dram Yönetmen 4.7 9,217
1984 Suç Yönetmen 6.7 4,093
1982 Dram Yönetmen 6.6 945
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024