Giriş Kayıt
Keith Edemann

Keith Edemann


Sesler

Keith Edemann, sesler.

Amistad (1997), Kahraman köpek balto (1995), Özgür Willy 2 (1995), (1996) Kaya (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Keith Michael Edemann
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Notre Dame'ın Kamburu 2
2002 Animasyon Sesler 4.7 5,353
1997 Dram Sesler 7.3 66,577
1997 Aksiyon Sesler 6.9 259,505

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Sesler 6.6 14,012

Kaya
1996 Aksiyon Sesler 7.4 295,285

Kahraman köpek balto
1995 Animasyon Sesler 7.1 36,831

Özgür Willy 2
1995 Aile Sesler 5.0 15,798

Babam İçin
1993 Biyografi 8.1 143,033
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019