Giriş Kayıt
Peter Ecker

Peter Ecker


Sanat Bölümü

Peter Ecker, sanat bölümü.

Saklı (2005), Piyanist (2001), Kuzey Yamacı (2008), Kurdun Günü (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 7.5 248
2014 Dram Sanat Bölümü 6.8 1,446
2014 Belgesel Sanat Bölümü    
2011 Gerilim Sanat Bölümü 6.0 535
2011 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,200
2011 Dram Sanat Bölümü 6.5 60

Kuzey Yamacı
2008 Macera Sanat Bölümü 7.4 13,743

Saklı
2005 Dram Sanat Bölümü 7.3 66,909
2004 Dram Sanat Bölümü 6.1 2,483
2004 Suç Sanat Bölümü 7.1 4,587

Kurdun Günü
2003 Dram Sanat Bölümü 6.6 8,913

Piyanist
2001 Dram Sanat Bölümü 7.5 50,150

Ölümcül Oyunlar
1997 Suç Sanat Bölümü 7.6 57,382

Şato
1997 Dram Sanat Bölümü 6.6 2,625

Tesadüfi Bir Kronolojinin 71 Parçası
1994 Dram Sanat Bölümü 7.2 5,935
1993 Komedi Sanat Bölümü 8.0 2,656

Benny\'nin Videosu
1992 Suç 0 7.2 12,413
1986 Dram Sanat Bölümü 7.2 161
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019