Giriş Kayıt
Caroline Ebner

Caroline Ebner


Oyuncu

Caroline Ebner, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.4 251
2015 Dram Oyuncu 5.9 14
2011 Komedi Oyuncu 7.5 346
2004 Komedi Oyuncu 8.0 123
2002 Suç Oyuncu 7.7 124
2000 Suç Oyuncu 6.9 204
1999 Dram Oyuncu 6.9 158
1978 Suç Oyuncu 5.7 180

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.1 2,127
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019