Giriş Kayıt
Manola Diez

Manola Diez (45)


Oyuncu

Manola Diez, 28 Haziran 1974 Monterrey, Nuevo Leon, Meksika doğumlu oyuncu.

Esperanza del corazón (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1974
Doğum Yeri: Monterrey, Nuevo Leon, Meksika
Diğer Bir İsmi: Manola
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 5.6 48
2013 Dram Oyuncu 7.2 379
2011 Dram Oyuncu 7.6 16
2010 Dram Oyuncu 6.4 602
2007 Komedi Oyuncu 5.9 175
2004 Komedi Oyuncu 6.6 2,610
2002 Komedi Oyuncu 6.9 506
1998 Macera Oyuncu 7.7 217
1985 Suç Oyuncu 5.8 146
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,280) The 100 (1,899) Fear the Walking Dead (1,454) La casa de papel (1,434) Euphoria (1,408) Chernobyl (1,239) The Big Bang Theory (1,173) Legion (1,137) Mindhunter (1,125) Yellowstone (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019