Giriş Kayıt
Danny Dyer

Danny Dyer (46)


Oyuncu

Danial John Dyer, 24 Temmuz 1977 Canning Town, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Futbol A.Ş. (2004), Doghouse (2009), Örgüt (2005), Kanunsuzlar (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Danial John Dyer
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Canning Town, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Danny
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 39 Komedi 4.0 815
2015 38 Gerilim Oyuncu 3.8 1,344
2014 37 Korku Oyuncu 3.0 286
2014 37 Komedi Oyuncu 4.8 2,303
2013 Suç Oyuncu 4.1 13
2013 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 4,373
2012 Komedi Oyuncu 8.2 6,623
2012 35 Komedi Oyuncu 2.7 880
2012 35 Gerilim Oyuncu 3.9 584
2011 34 Fantastik Oyuncu 3.4 483
2011 34 Aksiyon Oyuncu 3.5 5,320

Kahramanlar Çağı
2011 34 Aksiyon Oyuncu 5.5 10,221
2010 33 Gerilim Oyuncu
3.8 2,074
2010 33 Korku Oyuncu 3.6 1,076
2010 33 Aksiyon Oyuncu 5.1 5,156
2010 33 Dram Oyuncu 2.3 711
2010 Komedi Oyuncu 8.3 1,446
2010 33 Gerilim Oyuncu 3.0 1,068
2010 33 Komedi Oyuncu 2.4 479
2009 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 4,523
2009 32 Suç Oyuncu 3.7 649
2009 32 Komedi Oyuncu 6.0 22,876
2009 32 Fantastik Oyuncu 5.8 3,383
2009 32 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,359
2008 31 Dram Oyuncu 6.6 13,167

Kanunsuzlar
2007 30 Aksiyon Oyuncu 5.7 12,817

İntikam Peşinde (II)
2007 30 Gerilim Oyuncu 5.5 7,441
2007 30 Komedi Oyuncu 4.8 910
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,233
2007 Dram Oyuncu 8.2 93,301

Kanlı Mesai
2006 29 Komedi Oyuncu 6.4 40,730
2006 Belgesel Oyuncu 7.5 751

Diğer Yarım
2006 29 Komedi Oyuncu 4.8 1,036

Örgüt
2005 28 Suç Oyuncu 6.6 15,361
2005 Komedi Oyuncu 7.7 6,166
2005 28 Dram Oyuncu 5.0 1,395
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 44,635
2004 Game-Show Oyuncu 6.1 1,889

Futbol A.Ş.
2004 27 Suç Oyuncu 6.7 32,820
2003 26 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 5,646
2002 Aksiyon Oyuncu 9.2 29,601

Sıradışı Sanıklar
2001 24 Komedi Oyuncu 6.4 41,889
2001 24 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,693
2001 24 Dram Oyuncu 6.2 1,783
2001 24 Dram Oyuncu 6.4 636

Yeşil Parmaklar
2000 23 Komedi Oyuncu 6.8 6,567

Islahevi Çocuğu
2000 23 Dram Oyuncu 6.8 2,575
1999 22 Dram Oyuncu 5.9 4,182
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,394
1999 22 Komedi Oyuncu 7.1 27,191
1993 16 Suç Oyuncu 8.1 4,018
1985 Dram Oyuncu 4.7 9,254
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,119
- Gizem Oyuncu 3.4 73
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film