Giriş Kayıt
André Dussollier

André Dussollier (77)


Oyuncu

André Dussollier, 17 Şubat 1946 Annecy, Haute-Savoie, Fransa doğumlu oyuncu.

Kimseye Söyleme (2006), Micmacs (2009), Dost Musun Düşman Mı? (2003), Vidocq (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1946
Doğum Yeri: Annecy, Haute-Savoie, Fransa
Diğer Bir İsmi: André Dussolier
Burcu: Kova
Boyu: 1.74 m
7.6 (5 Oy)
  • Currently 152/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 77 Dram Oyuncu    
2022 76 Gerilim Oyuncu    
2022 76 Komedi Oyuncu 6.0 81
2022 76 Komedi Oyuncu 5.3 7

Her Şey Yolunda
2021 75 Dram Oyuncu 6.6 512
2021 75 Dram Oyuncu 7.2 10,852
2021 75 Komedi Oyuncu 5.6 30
2019 73 Komedi Oyuncu 4.6 629
2018 72 Komedi Oyuncu 7.3 5,721
2017 71 Dram Oyuncu 6.4 1,099
2016 70 Komedi Oyuncu 5.8 3,301
2016 70 Komedi Oyuncu 6.2 1,331
2015 69 Kısa Metraj Oyuncu 5.2 9

Küçük Prens
2015 69 Animasyon Oyuncu 7.7 63,232
2015 69 Oyuncu 6.2 654
2015 69 Oyuncu 5.7 986
2015 69 Dram Oyuncu 5.5 409
2015 69 Dram Oyuncu 5.8 83
2015 69 Dram Oyuncu 6.7 3,652
2014 68 Oyuncu 5.7 381

Işıltılı Hayat
2014 68 Oyuncu 5.9 291
2014 68 Komedi Oyuncu 5.2 177

Güzel ve Çirkin
2014 68 Fantastik Oyuncu 6.4 21,477

Diplomasi
2014 68 Dram Oyuncu 7.1 5,635
2014 68 Dram Oyuncu 6.0 1,332
2013 67 Komedi Oyuncu 5.6 622
2012 66 Komedi Oyuncu 4.4 534

En Büyük Kabusum
2011 65 Komedi Oyuncu 6.0 3,045

Affedilmeyenler
2011 65 Dram Oyuncu 5.8 799

Aşk Nelere Kadir
2010 64 Dram Oyuncu 6.5 725
2010 64 Belgesel Oyuncu 7.1 34
2010 64 Dram Oyuncu 5.0 78

Stalin
2010 64 Dram Oyuncu 6.5 567
2009 63 Gerilim Oyuncu 6.3 613

Micmacs
2009 63 Komedi Oyuncu 7.1 30,580
2009 63 Belgesel Oyuncu 6.7 51

Yabani Otlar
2009 63 Dram Oyuncu 6.2 3,887
2008 62 Komedi Oyuncu 6.0 1,126
2008 62 Komedi Oyuncu 5.5 176
2008 62 Suç Oyuncu 6.2 838
2007 61 Belgesel Oyuncu 7.3 654

Tarlakuşları Çiftliği
2007 61 Dram Oyuncu 6.5 2,288

Kimseye Söyleme
2006 60 Suç Oyuncu 7.5 55,586

Kalpler
2006 60 Dram Oyuncu 6.9 4,051
2006 60 Komedi Oyuncu 5.3 1,251

Kuzey Faresi
2005 59 Dram Oyuncu 6.7 5,206
2005 59 Komedi Oyuncu 5.9 1,207

Adaletin Merkezi
2004 58 Aksiyon Oyuncu 7.1 17,607

Kayıp Nişanlı
2004 58 Dram Oyuncu 7.6 74,407

Gizli Ajanlar
2004 58 Suç Oyuncu 5.4 4,659

Dost Musun Düşman Mı?
2003 57 Komedi Oyuncu 7.1 29,474

Dudaktan Olmaz
2003 57 Komedi Oyuncu 6.3 1,563
2003 57 Dram Oyuncu 7.0 1,597
2001 55 Aksiyon Oyuncu 6.4 22,468
2001 55 Komedi Oyuncu 8.3 761,140
2001 55 Komedi Oyuncu 6.4 7,248

Asker Koğuşu
2001 55 Dram Oyuncu 7.4 1,701
2001 55 Komedi Oyuncu 6.5 1,906
2000 54 Komedi Oyuncu 5.9 1,226
2000 54 Suç Oyuncu 6.3 708
2000 54 Komedi Oyuncu 5.9 261
1999 53 Komedi Oyuncu 6.5 432
1999 53 Komedi Oyuncu 7.4 3,009
1998 52 Dram Oyuncu 6.1 189
1998 52 Belgesel Oyuncu 6.7 49

Hayat Bir Şarkıdır
1997 51 Komedi Oyuncu 7.3 4,328
1994 48 Dram Oyuncu 6.9 1,986
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 80
1994 48 Romantik Oyuncu 5.6 115
1993 47 Komedi Oyuncu 6.1 367

Ayazda Bir Yürek
1992 46 Dram Oyuncu 7.6 10,151
1992 46 Oyuncu 7.2 38
1991 News Oyuncu 6.9 312
1988 42 Dram Oyuncu 5.5 32
1988 42 Dram Oyuncu 6.6 50
1986 40 Dram Oyuncu 7.0 1,663

Üç adam ve bir besik
1985 39 Komedi Oyuncu 6.6 3,718

Yeryüzünde Aşk
1984 38 Komedi Oyuncu 7.0 563
1984 38 Dram Oyuncu 6.8 1,054

Hayat Bir Romandır
1983 37 Dram Oyuncu 6.3 1,130

Güzel Evlilik
1982 36 Komedi Oyuncu 7.0 3,553
1980 34 Komedi Oyuncu 6.6 241
1979 33 Dram Oyuncu 7.0 7,101
1978 32 Dram Oyuncu 6.9 1,466
1977 31 Komedi Oyuncu 6.3 449

Alis, Son Macera
1977 31 Dram Oyuncu 6.8 1,123
1976 30 Dram Oyuncu 6.4 326

Santiago'da Yağmur
1975 29 Dram Oyuncu 6.5 315

Tüm Bir Yaşam
1974 28 Dram Oyuncu 7.2 738

Tokat
1974 28 Komedi Oyuncu 6.3 1,139

Genç Ve Güzel
1972 26 Komedi Oyuncu 6.5 2,630
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023