Giriş Kayıt
Laurent Dussaux

Laurent Dussaux


Yönetmen, Senarist

Laurent Dussaux, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yönetmen
Senarist
6.1 263
2008 Komedi Yönetmen 6.9 319
2007 Gizem Yönetmen 6.0 146
2007 Komedi Yönetmen 7.6 678
2006 Yönetmen
Senarist
6.0 34
2005 Komedi Yönetmen 5.3 205
2003 Yönetmen 5.4 24
2000 Komedi Yönetmen 4.7 153
1997 Komedi Yönetmen
Senarist
4.0 393
1988 Fantastik Yönetmen 2.7 25
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024