Giriş Kayıt
Attilio Duse

Attilio Duse


Oyuncu

Attilio Duse, oyuncu.

(1978) Solamente nero (1978), (1976) Napoli violenta (1976), (1976) Emanuelle nera: Orient reportage (1976), (1979) Uzay Kartalları (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Dram Oyuncu 4.6 13

Uzay Kartalları
1979 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 732
1978 Suç Oyuncu 7.5 144
1978 Gizem Oyuncu 6.4 1,234
1976 Aksiyon Oyuncu 7.1 796
1976 Dram Oyuncu 3.8 756
1976 Dram Oyuncu 5.9 16
1975 Komedi Oyuncu 4.9 473
1975 Aksiyon Oyuncu 6.8 484
1974 Aksiyon Oyuncu 6.7 488
1973 Komedi Oyuncu 6.4 128
1972 Komedi Oyuncu 4.9 102
1972 Oyuncu 5.8 94
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,233) The 100 (1,611) La casa de papel (1,433) Mindhunter (1,284) Legion (1,248) Preacher (1,177) Chernobyl (1,118) Yellowstone (1,076) Big Little Lies (998) The Big Bang Theory (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019