Giriş Kayıt
Nathalie Duran

Nathalie Duran


Yapım Yöneticisi, Editör

Nathalie Duran, yapım yöneticisi, editör.

Sürpriz Damatlar (2014), Séraphine (2008), Darmadağın (2015), İntikam (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Darmadağın
2015 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 5,108

Sürpriz Damatlar
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 34,876

Amman Hocam
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 2,893
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 4.2 320
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 739
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 550
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 187
2008 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.4 5,537
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 323

Son Sosyalist Mitterand
2005 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 945
2002 Müzikal Yapım Yöneticisi 7.3 936

İntikam
2000 Müzikal Yapım Yöneticisi 7.4 2,524
1994 Dram Editorial Department 6.7 973
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,187) The 100 (1,556) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,265) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,089) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (992) The Big Bang Theory (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019