Giriş Kayıt
Cheryl Dunye

Cheryl Dunye (57)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Cheryl Dunye, 13 Mayıs 1966 Liberya doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu, yapımcı.

Lovecraft Country (2020), The Watermelon Woman (1996), Bebeğimin Babası (2004), Love Is_ (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1966
Doğum Yeri: Liberya
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Yönetmen 7.0 6,631
2021 Aksiyon Yönetmen 6.0 15,639
2021 Belgesel Yönetmen 7.3 532
2021 Dram Yönetmen 4.0 5,103
2021 Dram Yönetmen
Yapımcı
5.3 228
2020 Dram Yönetmen 7.1 47,237
2019 Dram Yönetmen 7.5 654
2019 Dram Yönetmen 7.5 2,291
2018 Dram Yönetmen 8.3 657
2015 49 Belgesel 6.7 198
2013 47 Komedi Yönetmen 6.4 45
2012 46 Komedi Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.2 123

Bebeğimin Babası
2004 38 Komedi Yönetmen 4.5 3,884
2001 35 Dram Yönetmen
Senarist
6.3 598
1996 30 Dram Editör
Senarist
Oyuncu
Yönetmen
7.1 3,497
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024