Giriş Kayıt
Robin Dunne

Robin Dunne (47)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Robin Dunne, 19 Kasım 1976 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, yapımcı.

Heidi Lenhart ile evlendi. Farrah Aviva ile evlendi.

Sanctuary (2008), Seks Oyunları 2 (2000), Amerikan Sapığı 2 (2002), Tehlikeli Tür 3 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1976
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
5.3 (3 Oy)
  • Currently 106.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 47 Romantik Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.5 69
2021 Komedi Oyuncu    
2021 Romantik Oyuncu 6.0 41
2020 Dram Oyuncu 5.8 218
2019 43 Romantik Oyuncu 4.9 236
2019 Dram Oyuncu 7.1 152
2018 42 Aile Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.7 106
2018 42 Gizem Oyuncu 6.8 1,454
2018 42 Gerilim Oyuncu 3.3 171
2017 41 Oyuncu 4.1 49
2017 41 Korku Oyuncu 4.8 1,980
2017 41 Aile Senarist
Oyuncu
4.9 342
2017 41 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.7 53
2016 Romantik Oyuncu 6.5 1,225
2016 Dram Oyuncu 8.2 89
2016 40 Aile Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.9 434
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
6.8 2,241
2015 39 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.6 738
2015 39 Gizem Oyuncu 6.8 2,303
2015 Suç Oyuncu 7.5 1,273
2013 37 Romantik Oyuncu 5.8 938
2013 37 Korku Oyuncu 4.6 3,094
2013 37 Korku Oyuncu 4.1 2,289
2013 Dram Oyuncu 6.9 1,673
2013 37 Komedi Oyuncu 5.5 297
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 44,624
2013 37 Aksiyon Oyuncu 3.6 559
2012 36 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.0 3,054

Ormanın Ötesinde
2009 33 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,491
2008 32 Aile Senarist 5.8 203
2008 Suç Oyuncu 7.3 22,749

Kader Taşı
2008 32 Macera 6.7 4,413
2008 32 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.5 3,095
2008 32 Aile Senarist 5.6 237
2007 31 Aile Senarist 5.7 346
2007 Suç Oyuncu 7.6 2,769

Sadece Arkadaş
2005 29 Komedi Oyuncu 6.2 127,748

Tehlikeli Tür 3
2004 28 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.2 10,880

Karda Yürüyen
2003 27 Macera Oyuncu 7.3 11,410
2003 Komedi Oyuncu 8.1 44,057

Amerikan Sapığı 2
2002 26 Korku Oyuncu 3.7 17,991
2002 26 Gerilim Oyuncu 5.1 662

Saklı Seçilmişler 2
2002 26 Gerilim Oyuncu 4.6 3,227
2001 25 Suç Oyuncu 5.6 185

Seks Oyunları 2
2000 24 Dram Oyuncu 4.4 16,219

Mor Bulutun Tuzağında
2000 24 Suç Oyuncu 7.0 589
1998 22 Komedi Oyuncu 6.6 7,643

Büyük Vurgun
1998 22 Aksiyon Oyuncu 6.0 31,702

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.8 44,871
1996 Fantastik Oyuncu 7.0 2,212
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film