Giriş Kayıt
Lindsay Duncan

Lindsay Duncan


Oyuncu

Lindsay Duncan, oyuncu.

Hilton McRae ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Deha (2017), Kızgın Güneş (2003), Mansfield Park (1999), Come Fly with Me (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

6.5 (2 Oy)
  • Currently 130/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu    
2022 Suç Oyuncu 7.4 5,841
2021 Korku Oyuncu 6.1 61
2021 Macera Oyuncu 7.2 11,931

İtalyan Yazı
2020 Komedi Oyuncu 6.0 10,398
2019 Dram Oyuncu 6.6 5,805

Küçük Joe
2019 Dram Oyuncu 5.8 9,142
2019 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 199
2018 Dram Oyuncu 7.8 60,194

Deha
2017 Dram Oyuncu 7.6 128,897
2017 Komedi Oyuncu 7.6 1,552
2016 Dram Oyuncu 6.0 1,291

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Oyuncu 6.2 120,853
2016 Dram Oyuncu 6.8 1,542

Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)
2014 Komedi Oyuncu 7.7 662,162
2014 Dram Oyuncu 7.9 11,510

Paris'te Bir Haftasonu
2013 Komedi Oyuncu 6.4 8,673

Zamanda Aşk
2013 Dram Oyuncu 7.8 381,858
2013 Aksiyon Oyuncu 5.7 7,373
2012 Dram Oyuncu 7.2 717
2012 Belgesel Oyuncu 7.1 147
2012 Belgesel Oyuncu 6.8 12
2012 Dram Oyuncu 6.7 322
2011 Dram Oyuncu 8.7 631,464
2011 Komedi Oyuncu 7.9 3,896
2011 Dram Oyuncu 7.0 4,598
2010 Suç Oyuncu 9.1 987,524
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,189
2010 Komedi Oyuncu 7.5 9,724

Alice Harikalar Diyarı'nda
2010 Macera Oyuncu 6.4 437,893
2009 Biyografi Oyuncu 6.4 292

Demir Leydi
2009 Dram Oyuncu 7.1 464
2008 Macera Oyuncu 7.9 86,670
2008 Suç Oyuncu 7.7 2,087
2008 Dram Oyuncu 7.4 11,348
2006 Biyografi Oyuncu 7.5 3,270

Üniversiteler Yarışıyor
2006 Komedi Oyuncu 6.7 24,920

Roma
2005 Aksiyon Oyuncu 8.7 183,612

Kızgın Güneş
2003 Komedi Oyuncu 6.7 58,538
2003 Dram Oyuncu 6.5 193
2002 Dram Oyuncu 8.3 18,066
2002 Belgesel Oyuncu 8.3 931

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 849,574
1999 Komedi Oyuncu 7.0 25,631

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Oyuncu 6.8 16,657

Bir Kış Masalı
1997 Dram 6.8 3,726
1996 Komedi Oyuncu 6.2 389

Adalet İçin
1996 Dram Oyuncu 6.2 22,281

Katil Ruh
1991 Korku Oyuncu 5.6 4,965
1991 Dram Oyuncu 8.6 815
1990 Dram Oyuncu 6.7 9,274
1989 Dram Oyuncu 8.4 1,577
1988 Komedi Oyuncu 7.7 141

Kulaklarını Dik
1987 Biyografi Oyuncu 7.1 6,494
1975 Belgesel Oyuncu 7.7 313
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024