Giriş Kayıt
Antoine Duléry

Antoine Duléry (64)


Oyuncu

Antoine Duléry, 14 Kasım 1959 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Değiş Tokuş (2008), Sert Rüzgarlar (2011), Camping 3 (2016), Le Bazar de la Charité (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Kasım 1959
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Antoine Dullery
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 63 Komedi Oyuncu 5.7 622
2022 Komedi Oyuncu 3.0 21
2022 63 Komedi Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 5.9 10
2019 Dram Oyuncu 7.6 6,190
2018 59 Komedi Oyuncu 7.3 3,694
2018 Suç Oyuncu 6.6 98
2017 58 Komedi Oyuncu 4.6 397
2016 57 Oyuncu 4.4 1,123
2015 56 Aile Oyuncu 6.8 329
2015 Oyuncu 7.2 75
2014 55 Komedi Oyuncu 5.5 366
2013 Komedi Oyuncu 6.1 263
2013 Oyuncu 6.8 362
2013 54 Suç Oyuncu 5.6 68
2012 53 Komedi Oyuncu 4.4 192

Sert Rüzgarlar
2011 52 Dram Oyuncu 6.4 1,584
2010 51 Komedi Oyuncu 4.4 1,498
2009 Komedi Oyuncu 6.3 431
2009 50 Komedi Oyuncu 5.1 249
2009 Gizem Oyuncu 5.3 125

Değiş Tokuş
2008 49 Komedi Oyuncu 5.5 2,839
2008 49 Dram Oyuncu 5.8 659
2008 49 Komedi Oyuncu 4.9 135

Benim Yıldızlarım
2008 49 Komedi Oyuncu 5.7 892
2008 Komedi Oyuncu 7.8 11
2006 Oyuncu 7.0 291
2006 47 Komedi Oyuncu 5.1 3,862
2006 47 Komedi Oyuncu 6.1 2,031
2005 46 Komedi Oyuncu 5.1 7,570
2004 45 Dram Oyuncu 6.5 766
2002 43 Komedi Oyuncu 5.6 155
2001 42 Dram Oyuncu 5.4 219
2000 41 Komedi Oyuncu 4.7 153
2000 41 Komedi Oyuncu 6.1 1,086
1997 38 Komedi Oyuncu 5.0 26
1997 38 Komedi Oyuncu 8.1 32

Erkekler, Kadınlar: Kullanma Kılavuzu
1996 37 Komedi Oyuncu 6.1 750

Sefiller
1995 36 Dram Oyuncu 7.5 3,999

Lumiere ve Ortakları
1995 36 Belgesel Oyuncu 6.9 3,346
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024