Giriş Kayıt
Tristan Dubois

Tristan Dubois (11)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist

Tristan Dubois, 30 Temmuz 2012 İsviçre doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist.

Perfect Plan (2010), Two Wrongs (2015), Stealing Paradise (2011), Forget and Forgive (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 2012
Doğum Yeri: İsviçre
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 6 Dram Yönetmen
Senarist
6.0 266
2015 Gerilim Yönetmen 5.0 765
2014 2 Gerilim Yönetmen 5.3 533
2011 Dram Yönetmen 4.9 361
2011 Dram Yönetmen 5.7 514
2011 Komedi Oyuncu 6.2 124
2010 Gerilim Yönetmen 5.5 720
2009 Suç Yönetmen 5.2 485
2001 Komedi Oyuncu 5.7 1,185
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film