Giriş Kayıt
Don Dubbins

Don Dubbins (63)


Oyuncu

Donald Gene Dubbins, 28 Haziran 1928 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

The Illustrated Man (1969), Tribute to a Bad Man (1956), From the Earth to the Moon (1958), These Wilder Years (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Don Dubbins, 17 Ağustos 1991 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Donald Gene Dubbins
Doğum Tarihi: 28 Haziran 1928
Ölüm Tarihi: 17 Ağustos 1991
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Donald Dubbins
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 63 Dram Oyuncu 7.6 857
1982 54 Aksiyon Oyuncu 6.0 18,305

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.4 8,537

Sekiz Çocuklu Aile
1977 Oyuncu 6.6 3,856

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.5 27,143
1973 Suç Oyuncu 6.9 3,181
1972 Suç Oyuncu 6.8 1,243
1969 41 Dram Oyuncu 7.2 1,633
1969 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 3,492
1967 39 Western Oyuncu 5.7 497
1965 Komedi Oyuncu 7.4 17,557
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,396

Mükâfat
1963 35 Suç Oyuncu 6.8 5,341
1963 Komedi Oyuncu 7.0 3,689

Kaçak
1963 Macera Oyuncu 8.1 4,739
1962 Western Oyuncu 7.6 3,192
1959 Macera Oyuncu 8.2 404
1958 30 Macera Oyuncu 5.1 1,807
1958 Dram Oyuncu 8.0 224
1957 Suç Oyuncu 8.3 12,016
1956 28 Dram Oyuncu 6.7 1,734
1956 Komedi Oyuncu 8.4 423
1956 28 Dram Oyuncu 6.8 1,102
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,856

Denizde isyan
1954 26 Dram Oyuncu 7.7 30,127

İnsanlar Yaşadıkça
1953 25 Dram Oyuncu 7.6 51,054
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film