Giriş Kayıt
Denise DuBarry

Denise DuBarry (68)


Oyuncu, Yapımcı

Denise DuBarry, 06 Mart 1956 Killeen, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Monster in the Closet (1986), (1979) Orada Olmak (1979), (1976) Baa Baa Black Sheep (1976), (2021) Senior Moment (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mart 1956
Doğum Yeri: Killeen, Texas, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 65 Komedi Oyuncu 5.6 2,231
2019 63 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 993
2017 61 Komedi Yapımcı 4.6 479

Ölümcül Vuruş
2010 54 Aksiyon Yapımcı 3.4 880
2004 48 Komedi Yapımcı 8.2 541
1986 30 Komedi Oyuncu 4.9 2,992
1981 25 Komedi Oyuncu 5.0 1,445

Orada Olmak
1979 23 Komedi Oyuncu 7.9 77,846

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 14,438
1976 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,426
1965 Dram Oyuncu 5.2 7,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film