Giriş Kayıt
Patrick Doyle

Patrick Doyle (71)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Patrick Doyle, 06 Nisan 1953 Uddingston, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Thor (2011), Harry Potter ve Ateş Kadehi (2005), Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (2011), Köstebek (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1953
Doğum Yeri: Uddingston, Scotland, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Pat Doyle | Alec Simmons | Percy Simmons
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nil'de Ölüm
2022 69 Suç Müzik 6.3 188,396
2020 67 Macera Müzik 4.3 30,385

Hepsi Gerçek
2018 65 Biyografi Müzik 6.3 5,433
2018 65 Animasyon Müzik 6.9 2,558

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 64 Suç Müzik
Müzik
6.5 296,335

Emoji Filmi
2017 64 Animasyon Müzik 3.4 71,033
2016 63 Belgesel Oyuncu 7.5 4,868
2016 63 Komedi Müzik 5.9 1,968

Aşkın Krallığı
2016 63 Biyografi Müzik 6.9 16,979
2015 62 Dram Müzik 7.8 297

B.Ö.Ö.: Bilinmeyeni Önleme Örgütü
2015 62 Animasyon Müzik    

Sindirella
2015 62 Dram Müzik 6.9 190,629
2014 61 Dram Oyuncu 6.0 6,829

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 61 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 138,182
2014 61 Belgesel Müzik 7.5 812
2012 59 Animasyon Müzik 6.1 2,449

Kıyamet Günü
2012 59 Dram 7.5 243,918

Cesur
2012 59 Animasyon Müzik
Müzik
Oyuncu
7.1 441,950
2012 59 Animasyon Oyuncu
Müzik
4.7 342

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 58 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 558,227
2011 58 Belgesel Müzik 6.6 366
2011 58 Aksiyon Müzik
Müzik
7.0 899,746
2011 58 Dram Müzik
Müzik
6.2 344

Ana Cadde
2010 57 Dram Müzik
Müzik
4.8 3,084
2008 55 Animasyon Müzik
Müzik
5.9 24,323

Macera Adası
2008 55 Macera Müzik
Müzik
6.0 36,874

Ölümcül Oyun
2007 54 Dram Müzik 6.4 33,027

Ölüm Tohumları
2007 54 Suç Müzik 5.6 1,511

Son Birlik
2007 54 Aksiyon Müzik 5.4 37,095
2006 53 Aksiyon Müzik
Müzik
5.1 130,449

Size Nasıl Geliyorsa
2006 53 Dram Müzik
Oyuncu
6.1 3,726
2006 53 Korku Müzik
Müzik
4.1 1,283

Sihirli Dadı
2005 52 Komedi Müzik
Müzik
6.6 85,427

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Müzik 5.0 4,896

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 52 Macera Müzik
Müzik
7.7 681,094
2005 52 Dram Müzik
Müzik
6.7 3,295

Erkek Erkeğe
2005 52 Dram Müzik
Müzik
6.5 2,143

Umutlar Ülkesi
2004 51 Dram Müzik 5.3 1,363

Takvim Kızları
2003 50 Komedi Müzik 6.9 28,023

Muhteşem Üçlü
2003 50 Komedi Müzik
Müzik
7.5 61,713
2003 50 Dram Müzik 5.7 565

Ölümün Kollarında
2002 49 Dram Müzik
Müzik
5.4 19,304
2001 48 Dram Müzik
Müzik
7.2 93,974

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 48 Komedi Müzik
Müzik
6.8 263,292
2001 48 Komedi Müzik 6.2 9,027
2000 47 Romantik Müzik 5.9 4,895

Doğu Batı
1999 46 Dram Müzik 7.4 5,141

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 45 Animasyon Müzik
Müzik
6.2 18,057

Büyük Umutlar
1998 45 Dram Müzik 6.8 56,896

Köstebek
1997 44 Biyografi Müzik 7.7 332,020
1996 43 Dram Müzik
Müzik
7.7 40,032
1996 43 Komedi Müzik 6.2 8,464

Aşk Ve Yaşam
1995 42 Dram Müzik 7.7 125,637

Küçük Prenses
1995 42 Dram Müzik 7.6 36,680

Bir Fransız Kadını
1995 42 Dram Müzik 6.2 1,391

Frankeştayn
1994 41 Dram Müzik
Oyuncu
6.3 59,306
1994 41 Komedi Müzik 4.2 7,328

Carlito'nun Yolu
1993 40 Suç Müzik 7.9 232,256

Lanetli Hediyeler
1993 40 Suç Müzik 6.3 27,475

Yok Yere Yaygara
1993 40 Komedi Müzik
Oyuncu
7.3 51,955
1992 39 Aile Müzik 7.0 3,182

Hindiçin
1992 39 Dram Müzik 7.0 10,940

Yeniden Ölmek
1991 38 Gizem Oyuncu
Müzik
6.8 30,366
1990 37 Macera Müzik 6.5 3,140
1989 36 Aksiyon Müzik
Oyuncu
7.5 31,642

Ateş Arabaları
1981 28 Dram Oyuncu 7.1 65,843
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024