Giriş Kayıt
Danny Downey

Danny Downey


Dublör, Oyuncu

Danny Downey, dublör, oyuncu.

Fargo (1996), Nerdesin Be Birader? (2000), Ruhlar Bölgesi (2010), Kardeş Gibiydiler (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Downey
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 6.5 78,574
2017 Komedi Dublör 4.9 374

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Dublör 7.5 444,953
2017 Korku Dublör 4.3 18,172

Tam Gaz
2017 Aksiyon Dublör 7.6 375,443
2017 Komedi Dublör 5.9 11,972

Ölmek İçin On Üç Sebep
2017 Dram Dublör 7.9 217,899
2017 Komedi Dublör 6.4 5,950

Gecenin Kanunu
2016 Suç Dublör 6.4 47,709
2016 Korku Dublör 4.9 3,259

Aşıklar Şehri
2016 Komedi Dublör 8.0 442,198
2016 Aksiyon Dublör 5.7 34,245
2016 Komedi Oyuncu 3.8 2,129
2016 Komedi Dublör 7.0 7,332

Kronik
2015 Dram Dublör 6.6 2,633
2015 Korku Dublör 4.0 493
2015 Belgesel Oyuncu 7.5 335

Karınca Adam
2015 Aksiyon Dublör 7.3 511,118
2015 Aksiyon Dublör 6.5 81,389

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Dublör 6.4 236,716

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Dublör 7.0 544,016
2015 Kısa Metraj Dublör 7.4 55
2015 Aksiyon Dublör 5.7 1,975
2015 Komedi Dublör 4.1 8,123
2014 Aksiyon Dublör 5.7 20,976
2014 Biyografi Dublör 6.8 30,626
2014 Korku Dublör 3.8 1,417
2014 Aksiyon Dublör 4.5 2,560
2014 Aksiyon Dublör 3.6 1,913

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2014 Komedi Dublör 6.8 32
2014 Korku Dublör 4.7 5,082
2013 Komedi Dublör 5.1 8,345

Büyükler 2
2013 Komedi Dublör 5.4 130,176
2013 Komedi Dublör 6.4 47

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi Dublör 5.9 67,962
2013 Aksiyon Dublör 6.0 10,651
2013 Komedi Dublör 6.6 127

Köpek Stan Yazıyor
2012 Komedi Dublör 4.7 4,851

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Dublör 6.7 270,255
2012 Aksiyon Dublör 3.7 230
2012 Komedi Dublör 6.6 178,964
2012 Dram Dublör 7.9 19,892
2012 Dram Dublör 6.8 1,811

Jack ve Jill
2011 Komedi Dublör 3.3 72,179

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Dublör 5.2 53,126

Genç Kurt
2011 Aksiyon Dublör 7.6 116,716

Uçan Tekme
2011 Aksiyon Dublör 6.3 4,087

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Dublör 6.8 257,142

İz Peşinde
2010 Macera Dublör 7.6 286,635

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Dublör 6.7 223,557

Büyükler
2010 Komedi Dublör 5.9 213,002

Elm Sokağında Kabus
2010 Korku Dublör 5.2 86,157
2010 Aksiyon Dublör 5.6 82,057
2010 Aksiyon Dublör 8.6 78,034

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Dublör 7.0 122,830

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Dublör 6.7 146,646
2009 Korku Dublör 5.3 13,478

Veba
2009 Dram Dublör 6.0 40,035
2009 Komedi Dublör 8.5 176,666
2009 Aksiyon Dublör 3.9 559
2009 Suç Dublör 6.7 45,140

Alacakaranlık
2008 Dram Dublör 5.2 397,462

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Dublör 7.8 543,794

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Dublör 7.0 289,704
2008 Korku Oyuncu 3.7 677
2008 Komedi Dublör 3.7 1,010

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.1 396,348
2008 Komedi Dublör 4.7 650
2007 Korku Dublör 3.8 228

Ben 10: Zamana Karşı Yarış
2007 Aksiyon Dublör 4.2 2,613

İstila
2007 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 71,599

Zombi Olmak
2007 Komedi Oyuncu
Dublör
5.7 2,992
2007 Aksiyon Dublör 4.5 889

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Dublör 7.1 372,852

İleri
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 140,917
2007 Komedi Dublör 5.9 25,606
2007 Komedi Dublör 7.2 1,593
2007 Komedi Dublör 5.8 208

Oda 6
2006 Korku Dublör 4.2 3,499
2006 Korku Dublör 5.8 902

Nabız
2006 Korku Dublör 4.8 27,147

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Dublör 6.4 117,162

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 92,734

Telefondaki Yabancı
2006 Korku Dublör 5.1 40,461

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Dublör 5.5 45,991

Çılgın Noel Baba
2005 Komedi Dublör 5.4 8,443

Amerikan Gençliği
2005 Dram Dublör 5.8 2,554
2005 Komedi Dublör 7.8 130,711

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Dublör 6.2 72,830

Gece Uçuşu
2005 Gizem Dublör 6.4 106,016

Gençlik Ateşi
2005 Suç Dublör 5.5 17,508

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Dublör 7.1 49,562

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 29,017

Rehine
2005 Suç Dublör 6.6 102,801
2005 Komedi Oyuncu
Dublör
6.0 12,381

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Dublör 6.3 40,911

Tesadüfler
2004 Komedi Dublör 6.7 60,628
2004 Komedi Dublör 5.4 20,861
2004 Aksiyon Dublör 6.9 41,535
2004 Komedi Dublör 8.4 152,755

Kadın Avcıları
2004 Komedi Dublör 6.2 94,420

Hayali Kahramanlar
2004 Komedi Dublör 7.2 9,152

Fil
2003 Suç Dublör 7.2 81,032

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Dublör 5.7 104,150

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Dublör 7.4 190,479
2003 Aksiyon Dublör 6.7 96,301
2003 Komedi Dublör 5.6 13,024
2003 Aksiyon Dublör 3.9 846
2003 Komedi Dublör 7.5 590

Kural Ötesi
2002 Komedi Dublör 6.7 47,805
2002 Komedi Dublör 7.0 22,793
2002 Komedi Dublör 3.3 20,859
2002 Komedi Dublör 4.0 4,623
2002 Komedi Dublör 4.1 1,303

Akrep Kral
2002 Aksiyon Dublör 5.5 123,859
2002 Komedi Dublör 5.4 13,342
2001 Macera Dublör 5.9 48,039

Yeni Bir Yaşam
2001 Dram Dublör 7.5 41,808

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.7 11,898

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör 5.7 202,475
2001 Aksiyon Dublör 5.9 276,830
2001 Aksiyon Dublör 6.2 294,797

Şeytanın Tohumları
2001 Korku Çeşitli 3.7 1,094
2001 Gerilim Dublör 5.8 1,711

Nerdesin Be Birader?
2000 Komedi Dublör 7.7 266,569

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Dublör 6.4 149,272
2000 Komedi Dublör 7.2 5,096
2000 Aile Dublör 4.1 4,858
2000 Aile Dublör 7.6 12,646

Gelecek Cuma
2000 Komedi Dublör 6.1 34,081

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 258,552

Lanetli Tepe
1999 Korku Dublör 5.6 50,809

Çatlak Yönetmen
1999 Komedi Dublör 6.4 62,968

Roswell 1
1999 Dram Dublör 7.5 25,494
1999 Dram Dublör 6.8 12,308
1999 Suç Dublör 8.0 69,906

Ed TV
1999 Komedi Dublör 6.1 39,833
1999 Aksiyon Dublör 6.7 1,100

Rüyamda
1999 Dram Dublör 5.5 11,808

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör 7.9 60,127

Büyük Lebowski
1998 Komedi Dublör 8.1 669,446
1998 Dram Dublör 7.1 69,848

Derin Darbe
1998 Aksiyon Dublör 6.2 152,499
1998 Komedi Dublör 4.6 6,701
1997 Suç Dublör 8.7 82,423

Buz Fırtınası
1997 Dram Dublör 7.4 51,175

Çayır Köpekleri
1997 Dram Dublör 7.6 7,130

Barışçı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 51,418

Komplo Teorisi
1997 Aksiyon Dublör 6.7 88,081
1997 Biyografi Dublör 7.3 1,192

Kan ve sarap
1996 Gerilim Dublör 6.0 8,703

Kardeş Gibiydiler
1996 Suç Dublör 7.6 176,284
1996 Suç Dublör 8.1 566,748

Karanlıktan Önce
1996 Suç Dublör 6.6 5,923
1996 Aile Dublör 5.2 9,461
1996 Suç Dublör 5.2 404

Ilk günah
1996 Suç Dublör 6.1 7,738
1996 Dram Dublör 7.4 1,692
1995 Suç Dublör 6.9 18,116
1995 Komedi Dublör 6.2 61,960
1995 Komedi Dublör 6.2 28,263

Savaş
1994 Dram Dublör 6.7 11,433
1994 Dram Dublör 6.5 25,792

Güçlülerin Dünyası
1993 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.7 5,190
1993 Gerilim Çeşitli 3.9 232
1993 Aksiyon Çeşitli 3.7 8,435
1993 Dram Çeşitli 7.1 2,673
1990 Suç Dublör 7.7 29,448

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Dublör 5.1 5,284
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019