Giriş Kayıt
Ann Dowd

Ann Dowd (68)


Oyuncu

Ann Dowd, 30 Ocak 1956 Holyoke, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu.

Lawrence Arancio ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Rebecca (2020), İtaat (2012), Olive Kitteridge (2014), Bushwhacked (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ocak 1956
Doğum Yeri: Holyoke, Massachusetts, ABD
Burcu: Kova
8.8 (5 Oy)
  • Currently 176/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Exorcist: İnançlı
2023 67 Korku Oyuncu 4.8 31,926
2022 66 Gerilim Oyuncu 5.8 1,740
2022 66 Komedi Oyuncu    

Buluşma
2021 65 Dram Oyuncu 7.7 7,253
2020 64 Dram Oyuncu 6.4 1,817
2020 64 Dram Oyuncu 6.0 46,462
2019 63 Dram Oyuncu 4.9 331
2019 Dram Oyuncu 7.3 2,546

Amerikan Soygunu
2018 62 Biyografi Oyuncu 7.0 49,283

3 Altında: Arcadia Hikâyeleri
2018 Animasyon Oyuncu 7.6 7,167
2018 62 Komedi Oyuncu 5.5 1,546
2018 News Oyuncu 5.0 244
2018 62 Dram Oyuncu 6.2 3,582

Ayin
2018 62 Dram Oyuncu 7.3 376,876
2018 62 Dram Oyuncu 5.5 3,883

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 332
2017 Dram Oyuncu 8.4 257,521
2017 61 Dram Oyuncu 5.3 141

Gizli Güzellik
2016 60 Dram Oyuncu 6.8 104,929

Kaptan Fantastik
2016 60 Komedi Oyuncu 7.8 234,758
2016 Suç Oyuncu 8.0 11,778
2016 Suç Oyuncu 8.0 14,333
2016 60 Dram Oyuncu 5.5 349
2016 60 Dram Oyuncu 6.1 6,541
2015 59 Komedi Oyuncu 6.1 23,257

Benim Komşum Bir Melek
2014 58 Komedi Oyuncu 7.2 108,449

Kirli Para
2014 58 Suç Oyuncu 7.0 161,925
2014 Dram Oyuncu 8.3 26,060
2014 58 Suç Oyuncu 5.6 6,581
2014 58 Macera Oyuncu 6.6 5,386
2014 Dram Oyuncu 7.4 1,955
2014 Dram Oyuncu 8.3 112,081
2014 Suç Oyuncu 8.9 654,872
2013 57 Dram Oyuncu 6.4 9,424
2013 Dram Oyuncu 7.9 38,481

Acı Reçete
2013 57 Suç Oyuncu 7.1 197,036

Bekarlığa Veda
2012 56 Komedi Oyuncu 5.3 48,816
2012 56 Komedi Oyuncu 5.6 572

İtaat
2012 56 Suç Oyuncu 6.4 37,249
2011 55 Dram Oyuncu 5.5 146

Ev Ödevi
2011 55 Dram Oyuncu 6.5 60,779
2011 55 Suç Oyuncu 5.3 57

İspiyoncu
2009 53 Komedi Oyuncu 6.5 67,408

Risk Almak
2009 53 Dram Oyuncu 7.4 14,758

Marley ve Ben
2008 52 Komedi Oyuncu 7.0 167,650
2008 52 Komedi Oyuncu 5.6 502

Kayıp Yaşamlar
2007 51 Komedi Oyuncu 6.0 1,065

Bebek Bakıcıları
2007 51 Dram Oyuncu 5.6 12,733
2007 51 Komedi Oyuncu 6.0 974

Atalarımızın Bayrakları
2006 50 Dram Oyuncu 7.1 129,157
2006 50 Dram Oyuncu 6.2 941

Seksi Bettie Page
2005 49 Biyografi Oyuncu 6.5 11,636

Bizimkiler Hakkında
2005 49 Komedi Oyuncu 6.5 2,426

Mançuryalı Aday
2004 48 Dram Oyuncu 6.6 116,519

Gizemli Parçalar
2004 48 Dram Oyuncu 5.8 68,322

Eve Dönüş
2004 48 Komedi Oyuncu 7.4 223,097
2003 Biyografi Oyuncu 6.4 955
2001 45 Dram Oyuncu 6.2 476
1999 Komedi Oyuncu 8.8 153,057
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 11,419
1999 Suç Oyuncu 8.1 124,361
1999 43 Dram Oyuncu 6.0 1,024
1999 Dram Oyuncu 7.0 7,010

Ölümcül Sır
1998 42 Dram Oyuncu 6.7 41,547
1997 41 Dram Oyuncu 6.4 3,451
1996 40 Dram Oyuncu 6.3 3,755
1995 39 Macera Oyuncu 5.6 6,869

Size De Çıkabilir
1994 38 Komedi Oyuncu 6.4 44,566
1994 Dram Oyuncu 6.1 2,868
1993 37 Dram Oyuncu 7.7 257,778

Lorenzo'nun Yağı
1992 36 Dram Oyuncu 7.3 24,008

Yeşil Kart
1990 34 Komedi Oyuncu 6.3 25,811
1990 Suç Oyuncu 7.8 44,431
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024