Giriş Kayıt
Nathalie Dorval

Nathalie Dorval


Oyuncu

Nathalie Dorval, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaldırım Serçesi
2007 Biyografi Oyuncu 7.6 90,866

Çok Yakışıklısın
2005 Komedi Oyuncu 6.7 3,129
1998 Suç Oyuncu 7.1 79
1997 Komedi Oyuncu 4.0 396
1996 Komedi Oyuncu 6.8 1,549
1996 Komedi Oyuncu 6.1 1,164
1994 Oyuncu 4.5 19
1992 Oyuncu 6.7 45
1992 Dram Oyuncu 6.3 764
1989 Biyografi Oyuncu 6.2 308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film