Giriş Kayıt
Johnny Dorelli

Johnny Dorelli (86)


Oyuncu

Giorgio Guidi, 20 Şubat 1937 Milan, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu.

State buoni se potete (1983) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Giorgio Guidi
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1937
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 68 Komedi Oyuncu 6.4 404
1983 46 Dram Oyuncu 8.0 1,389
1982 45 Komedi Oyuncu 5.1 169
1982 Komedi Oyuncu 4.7 123
1978 41 Komedi Oyuncu 6.2 169
1978 41 Komedi Oyuncu 5.0 203
1977 40 Komedi Oyuncu 6.0 97
1976 39 Komedi Oyuncu 4.6 189

Ekmek ve Çikolata
1974 37 Komedi Oyuncu 7.5 1,877
1959 22 Komedi Oyuncu 4.9 22
1958 21 Komedi Oyuncu 6.1 251
1956 19 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023