Giriş Kayıt
Jim Dooley

Jim Dooley (43)


Müzisyen, Müzisyen

Jim Dooley, 22 Ağustos 1976 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Pushing Daisies 1 (2007), The Last Ship (2014), Talihsiz Serüvenler Dizisi (2017), Wilfred (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Ağustos 1976
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: James M. Dooley | James Michael Dooley | James Doo
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizli Takıntı
2019 43 Dram Müzik 4.3 11,656
2019 Aksiyon Müzik 3.6 1,591
2018 42 Dram Müzik 5.7 568

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Müzik 7.8 47,726
2016 40 Korku Müzik 3.7 5,566

Siyahın Elli Tonu
2016 40 Komedi Müzik 3.5 17,491

Barbie: Prenses'in Süper Gücü
2015 39 Animasyon Müzik 5.7 604
2015 39 Aksiyon Müzik 5.9 657
2015 39 Dram Müzik 2.8 967
2014 Dram Müzik 6.0 575
2014 Aksiyon Müzik 7.5 51,274

Barbie: Prenses Denizkızı
2014 38 Animasyon Müzik 6.3 704
2014 38 Suç Müzik 4.7 435

Oz Efsanesi
2013 37 Animasyon Müzik 5.3 5,373
2013 37 Aile Müzik 6.6 1,008
2013 37 Komedi Müzik 8.4 20

Sihirli Balerin
2013 37 Animasyon Müzik 5.6 1,128
2012 36 Kısa Metraj Müzik 6.7 679
2012 Dram Müzik 7.6 6,276
2012 36 Komedi Müzik 7.6 3,824
2012 36 Dram Müzik
Müzik
5.4 4,316
2012 36 Animasyon Müzik 7.3 4,390
2012 Komedi Müzik 6.5 1,359
2012 36 Dram Müzik 6.6 62
2011 Komedi Müzik
Müzik
7.8 38,801
2011 Komedi Müzik 7.6 12,755
2011 35 Dram Müzik 7.2 28
2009 Aksiyon Müzik 8.1 3,514
2009 33 Dram Müzik 4.9 27,337
2009 Aksiyon Müzik 7.0 163

Madagaskar 2
2008 32 Animasyon Müzik 6.6 186,555

Sevimli Dinozor Tatilde
2008 32 Animasyon Müzik 4.6 348
2008 32 Animasyon Müzik 6.3 7,348

Bekarlığa Veda 2
2008 32 Komedi Müzik 5.1 3,926
2007 31 Komedi Müzik 3.1 14,585

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 31 Animasyon Müzik 7.3 294,017
2007 31 Belgesel Müzik 7.8 520
2007 Komedi Müzik 7.1 3,404

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Müzik 8.3 51,475

Sevimli Dinazor
2006 30 Animasyon Müzik 5.0 587
2006 30 Animasyon Müzik 7.2 441

Da Vinci Şifresi
2006 30 Gizem Müzik 6.6 374,895

Telefondaki Yabancı
2006 30 Korku Müzik
Müzik
5.1 40,461
2005 29 Müzik 6.6 468

Dehşet Sokağı (II)
2005 29 Dram Müzik 6.0 99,868

Wallace ve Gromit Yaramaz Tavşana Karşı
2005 29 Animasyon Müzik 7.4 116,649
2005 29 Animasyon Müzik 7.4 5,660

Madagaskar
2005 29 Animasyon Müzik 6.9 336,118
2005 Aksiyon Müzik 7.5 590
2004 28 Aksiyon Müzik 4.2 12,535

Aşkta Herşey Mümkün
2003 27 Komedi Müzik 6.7 104,263

Üçkağıtçılar
2003 27 Komedi Müzik 7.3 118,474

Güneşin Gözyaşları
2003 27 Aksiyon Müzik 6.6 107,424

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 27 Aksiyon Müzik 8.0 970,808
2003 27 Belgesel Müzik 7.3 11

Halka
2002 26 Korku Müzik 7.1 300,291

Özgür Ruh
2002 26 Animasyon Müzik 7.1 58,430

Zaman Makinası
2002 26 Bilim-Kurgu Müzik 5.9 113,551

Kara Şahin Düştü
2001 25 Dram Müzik 7.7 342,362

Hayatımdaki Erkekler
2001 25 Biyografi Çeşitli 6.5 25,475
2001 25 Aksiyon Çeşitli 6.2 294,797
2001 25 Suç Müzik 6.8 238,489
2000 24 Komedi Çeşitli 6.3 1,506

Görevimiz Tehlike 2
2000 24 Aksiyon Çeşitli 6.1 293,331

Gladyatör
2000 24 Aksiyon Çeşitli 8.5 1,225,425
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019