Giriş Kayıt
Steve Doocy

Steve Doocy (67)


Oyuncu, Yapımcı

Steve Doocy, 19 Ekim 1956 Algona, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Fox and Friends (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1956
Doğum Yeri: Algona, Iowa, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 64 Romantik Oyuncu 5.3 35
2011 Talk-Show Oyuncu 5.8 1,443
2009 News Oyuncu 3.6 3,003
2004 48 Belgesel Oyuncu 7.5 6,278
1998 News Yapımcı
Oyuncu
3.0 2,415
1996 News Oyuncu 3.3 4,270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film