Giriş Kayıt
Jeffrey Donovan

Jeffrey Donovan


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Jeffrey Donovan, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

Sicario: Day of the Soldado (2018), Cellat (2017), Burn Notice (2007), Dürüst Hırsız (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff Donovan
Takma İsmi: Jeff
9.3 (12 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Western Oyuncu 6.1 2,168
2022 Aksiyon Oyuncu 4.5 2,899
2022 Suç Oyuncu 6.7 1,023
2022 Romantik Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 5.4 326

İntikam Vakti
2021 Aksiyon Oyuncu 7.2 35,696
2021 Animasyon Oyuncu 8.7 208,874

Dürüst Hırsız
2020 Aksiyon Oyuncu 6.0 58,040

Gitmesine İzin Ver
2020 Suç Oyuncu 6.7 35,147

Wonder Woman: Kan Bağları
2019 Animasyon Oyuncu 5.9 8,426
2019 Dram Oyuncu 4.9 8,736
2019 Komedi Oyuncu 6.2 18,657
2019 Komedi Oyuncu 4.0 285
2019 Biyografi Oyuncu 6.7 104,047
2018 Aksiyon Oyuncu 7.1 168,294

Cellat
2017 Suç Oyuncu 7.3 99,528
2016 Suç Oyuncu 7.3 4,005
2016 Dram Oyuncu 6.5 7,747
2015 Aksiyon Oyuncu 7.7 480,121

İnsanlığın Sonu
2015 Dram Oyuncu 5.8 17,941
2014 Suç Oyuncu 8.9 424,331
2011 Biyografi Oyuncu 6.5 133,861
2011 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
7.1 7,185
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,390

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu 7.7 265,850
2008 Gerilim Oyuncu 4.8 440
2007 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Oyuncu
8.0 79,429
2006 Dram Oyuncu 7.0 1,097

Gecenin Ardından
2006 Dram Oyuncu 6.2 2,773

Aşk Doktoru
2005 Komedi Oyuncu 6.6 336,328
2004 Suç Oyuncu 8.1 513
2001 Suç Oyuncu 7.0 12,336

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 Korku Oyuncu 4.0 40,115

Büyük Yem
2000 Aksiyon Oyuncu 5.7 13,231
1998 Dram Oyuncu 7.0 8,280
1998 Suç Oyuncu 6.7 1,664
1997 Komedi Oyuncu 5.9 53,273
1996 Komedi Oyuncu 7.3 30,924

Kardeş Gibiydiler
1996 Suç Oyuncu 7.5 238,291
1996 Dram Oyuncu 7.5 17,153
1990 Suç Oyuncu 7.8 45,009
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,330
1981 News Oyuncu 3.6 2,788
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film