Giriş Kayıt
Josep Maria Domènech

Josep Maria Domènech


Oyuncu

Josep Maria Domènech, oyuncu.

(2008) Barselona, Barselona (2008), (1999) İsimsiz (1999), (2008) Ürperti (2008), (2006) Bir Perinin Eğitimi (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: J.M. Domenech | Josep M. Domenech | Josep Maria Do
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.4 1,555
2012 Oyuncu 5.5 280
2012 Komedi Oyuncu 7.4 49
2009 Dram Oyuncu 5.8 100

Barselona, Barselona
2008 Dram Oyuncu 7.1 268,654

Ürperti
2008 Korku Oyuncu 6.0 3,480

Bir Perinin Eğitimi
2006 Dram Oyuncu
6.2 916
2004 Dram Oyuncu 7.7 248

Deadly Cargo
2003 Gerilim Oyuncu 4.4 573
2003 Dram Oyuncu 6.4 674
2002 Dram Oyuncu 5.5 554
2000 Dram Oyuncu 5.8 196
2000 Oyuncu 5.5 743
2000 Oyuncu 6.9 194

İsimsiz
1999 Dram Oyuncu 5.8 7,692
1999 Oyuncu 5.9 378
1999 Komedi Oyuncu 8.7 784
1998 Aksiyon Oyuncu 5.7 355
1997 Komedi Oyuncu 6.6 172
1995 Oyuncu 5.3 681
1988 Dram Oyuncu    
1987 Oyuncu    
1978 Dram Oyuncu 5.1 66
1972 Dram Oyuncu    
1971 Dram Oyuncu    
1964 Suç Oyuncu 6.6 157
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024