Giriş Kayıt
Richard Dixon

Richard Dixon


Oyuncu

Richard Dixon, oyuncu.

Jeeves and Wooster (1990), Why Didn't They Ask Evans? (2022), Zoraki Kral (2010), Taboo (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu 5.5 283
2022 Gizem Oyuncu 7.1 3,519
2020 Dram Oyuncu 7.6 17,237
2019 Komedi Oyuncu 7.2 6,364
2019 Gerilim Oyuncu 6.6 3,943
2018 Gerilim Oyuncu 7.5 5,695
2018 Dram Oyuncu 7.3 5,766

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 Aksiyon Oyuncu 6.9 381,701
2018 Dram Oyuncu 8.0 32,745
2017 Biyografi Oyuncu 7.1 29,948
2017 Dram Oyuncu 8.3 149,813
2016 Biyografi Oyuncu 8.2 31,114

Danimarkalı Kız
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 199,721

Çılgın Kalabalıktan Uzak
2015 Dram Oyuncu 7.1 53,963

Bay Turner
2014 Biyografi Oyuncu 6.8 27,277
2014 Dram Oyuncu 5.9 782

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Oyuncu 6.3 147,538

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.5 347,120

Demir Leydi
2011 Biyografi Oyuncu 6.4 113,805

Zoraki Kral
2010 Biyografi Oyuncu 8.0 709,732
2005 Suç Oyuncu 7.5 2,151
2002 Suç Oyuncu 6.3 252
1999 Dram Oyuncu 5.8 2,690

Az Şey Bilen Adam
1997 Komedi Oyuncu 6.6 34,529
1997 Komedi Oyuncu 6.3 1,558
1990 Komedi Oyuncu 8.4 13,184
1990 Korku Oyuncu 6.1 1,308
1986 Dram Oyuncu 6.1 3,711
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film