Giriş Kayıt
John Dixon

John Dixon


Dublör, Oyuncu

John Dixon, dublör, oyuncu.

Annabelle (2014), Kemik Balta (2015), Frasier (1993), Sürüsüne Bereket (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John D. Dixon
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Biyografi Oyuncu 6.2 9,987

Zombi Ülkesi: Çift Dokunuş
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 199,955

Karanlık Zihinler
2018 Bilim-Kurgu Dublör 5.7 35,850

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.3 831,217
2018 Komedi Dublör 4.1 814
2018 Aksiyon Dublör 7.0 122,452
2018 Aksiyon Dublör 6.1 27,103

Eyvah Annem Dağıttı! 2
2017 Macera Dublör 5.6 57,455
2017 Komedi Dublör 5.8 71,238
2017 Korku Dublör 6.6 5,919
2017 Dram Dublör 5.8 2,185

Yine Çıplak
2017 Komedi Dublör 5.4 21,485

Tam Gaz
2017 Aksiyon Dublör 7.5 601,415

Şeytanın Oğlu
2016 Korku Dublör 5.3 14,098
2016 Biyografi Dublör 7.4 295,818
2016 Aksiyon Dublör 6.6 240,619
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 33,905
2015 Kısa Metraj Dublör 5.8 232
2015 Suç Dublör 7.0 13,224
2015 Korku Dublör 4.7 3,410

Kemik Balta
2015 Macera Dublör 7.1 116,541
2015 Suç Dublör 6.7 8,907
2014 Korku Dublör 5.4 173,988
2014 Macera Dublör 6.4 7,110
2014 Aksiyon Dublör 3.3 1,903
2013 Aksiyon Dublör 4.7 1,260
2013 Suç Dublör 7.6 20,206

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 222,063
2013 Aksiyon Dublör 8.4 122,012
2012 Gerilim Dublör 4.7 619

Ağır Abi
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.4 19,693
2012 Komedi Dublör 5.5 21,576

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Oyuncu 8.0 341,117

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Dublör 7.4 525,655

Otel 3
2011 Korku Dublör 4.6 35,243
2011 Suç Dublör 3.7 862
2011 Suç Dublör 4.8 3,234

Beverly Hills Çuvava 2
2011 Macera Dublör 4.2 4,455

Ufak Cinayetler
2011 Dram Dublör 5.0 1,073
2011 Suç Dublör 7.3 4,065

Edepsiz Kız
2010 Komedi Dublör 6.4 11,284
2010 Aksiyon Dublör 6.9 17,034
2010 Komedi Dublör
Oyuncu
7.0 29,039
2009 Komedi Dublör 8.5 290,428

Ortadaki Adam
2009 Komedi Dublör 6.8 38,299

Pembe Panter 2
2009 Macera Dublör 5.6 47,938
2009 Fantastik Dublör 3.1 1,537
2008 Dram Dublör 7.9 258,872

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 488,955
2008 Komedi Dublör 7.5 2,631

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör 6.5 252,101
2007 Aksiyon Dublör 8.2 146,072
2007 Aksiyon Dublör 8.0 78,762

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Dublör 7.1 688,226

Otostopçu
2007 Aksiyon Dublör 5.6 44,925

Çete
2006 Suç Dublör 7.1 80,454
2006 Komedi Dublör 4.3 284
2005 Komedi Dublör 7.8 174,546
2005 Suç Dublör 7.0 2,506
2004 Suç Dublör 4.4 1,050

Yeraltı Canavarı 4
2004 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.3 13,992

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Dublör 5.9 108,332

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Dublör 8.1 1,199,890
2003 Komedi Dublör 5.6 15,519
2003 Dram Dublör 8.4 46,674
2002 Suç Dublör 7.0 21,558
2002 Macera Dublör 9.0 279,950

Kara Şövalye
2001 Macera Dublör 4.9 43,060
2001 Aksiyon Dublör 8.4 195,995
1999 Dram Dublör 7.0 6,964
1998 Dram Dublör 7.2 90,840
1998 Aksiyon Dublör 6.7 448,294
1998 Komedi Dublör 6.5 65,856
1998 Aksiyon Dublör 4.0 321
1997 Suç Dublör 7.7 10,332
1997 Aksiyon Dublör 6.9 317,037

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.3 158,461

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Dublör 6.4 241,971
1995 Dram Dublör 8.4 65

Çıplak Silah 3
1994 Aksiyon Dublör 6.5 111,018
1993 Komedi Dublör 8.2 94,579

Melrose Place 1
1992 Dram Dublör 6.0 13,158
1963 Dram Oyuncu 6.6 5,479
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024