Giriş Kayıt
Stefano Dionisi

Stefano Dionisi (57)


Oyuncu

Stefano Dionisi, 01 Ekim 1966 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Kederli Pazar (1999), Farinelli (1994), Uykusuz (2001), Cinsel Masumiyetin Kayboluşu (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1966
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Aile
2021 55 Komedi Oyuncu 6.4 2,911
2018 52 Dram Oyuncu 5.9 360
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 38
2010 44 Komedi Oyuncu 5.1 369
2010 44 Dram Oyuncu 5.8 55
2009 43 Suç Oyuncu 5.3 109
2008 Aksiyon Oyuncu 7.7 10
2008 42 Dram Oyuncu 5.6 169
2007 41 Dram Oyuncu 5.2 21
2007 41 Komedi Oyuncu 5.1 301
2006 40 Dram Oyuncu 4.4 129
2006 Dram Oyuncu 7.4 654
2002 36 Suç Oyuncu 4.6 793

Uykusuz
2001 35 Gizem Oyuncu 6.2 7,436
2000 34 Dram Oyuncu 6.9 368

Johnny The Partisan
2000 34 Dram Oyuncu 6.3 326

Aşkın Büyüsü
1999 33 Biyografi Oyuncu 6.5 1,993

Cinsel Masumiyetin Kayboluşu
1999 33 Dram Oyuncu 5.4 3,375

Kederli Pazar
1999 33 Romantik Oyuncu 7.8 8,354
1999 Dram Oyuncu 6.0 10
1998 Oyuncu 5.7 479
1998 32 Dram Oyuncu 6.7 274

Ateşkes
1997 31 Dram Oyuncu 6.5 1,816
1996 30 Komedi Oyuncu 4.5 1,520
1996 30 Korku Oyuncu 6.8 911

Pereira Diyor ki
1995 29 Dram Oyuncu 7.1 1,462
1995 29 Macera Oyuncu 7.6 3,356
1994 28 Biyografi Oyuncu 6.8 7,304
1990 Suç Oyuncu 8.1 537
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024