Giriş Kayıt
Martin Dingle-Wall

Martin Dingle-Wall (52)


Oyuncu, Animasyon, Sesler, Yapımcı

Martin Dingle-Wall, 22 Temmuz 1971 doğumlu oyuncu, animasyon, sesler, yapımcı.

Cypher (2021), Happy Hunting (2017), The Dry (2020), Gun Shy (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1971
Diğer Bir İsmi: Martin Dinglewall | Martin Dingle Wall
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 52 Suç Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu 5.9 78
2021 Aksiyon Oyuncu 5.2 3,773
2021 Dram Oyuncu 6.0 76
2020 49 Suç Oyuncu 6.9 33,418
2020 49 Aile Oyuncu 6.6 94
2020 49 Romantik Oyuncu 6.2 577
2017 46 Korku Oyuncu 5.1 2,876
2017 46 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,342
2016 45 Komedi Oyuncu 5.9 75

Kahraman Koala
2015 44 Animasyon Sesler 5.1 895

Fırtınanın Ortasında
2015 44 Dram Oyuncu 5.2 10,057
2013 Komedi Oyuncu 7.9 2,629
2012 41 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 6.1 114
2010 39 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.2 161
2009 Dram Oyuncu 7.4 1,190
2008 Suç Oyuncu 8.1 5,304
1998 Dram Oyuncu 7.1 1,643

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 23 Animasyon Animasyon 5.8 31,633

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,503
- Romantik Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film